Mazluma ekmek İnegöl’e hilal olsun

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mazluma ekmek İnegöl’e hilal olsun
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Eyl 2019 / Cmt 17:44
/ 1.264 Kez Okundu
| |

Mazluma ekmek İnegöl’e hilal olsun sloganı ile Türk Kızılay’ı İnegöl Şubesi Suriye’de ihtiyaç sahiplerin 500 çuval un gönderdi.

Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz yaptığı açıklamada “Türk Kızılay olarak misyonumuz saygınlığın korunması doğrultusunda her koşulda, her yerde ve zamanda muhtaç ve korunmasız insanlara yardım etmektir. Bu bağlamda Suriye’de 8 yıldır süren savaşta ilk günlerden bu güne muhtaç ve korunmasız insanlara yardım ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu yardımları da hayırseverlerimizin destekleri ile yapıyoruz. Bu günde burada Seyran Koltuk sahibi Mahmut beyin desteğiyle 500 çuval un dolu tırı bölgeye gönderiyoruz. İnşallah Rabbimizden savaşın durması mazlumların yüzünün gülmesi için dua ederken çalışmalarımıza da devam ediyoruz.  “ dedi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEĞE DEVAM

İhtiyaç sahiplerinde destek vermeye devam ettiklerini ifade eden Yılmaz “Türk Kızılay’ı olarak yurtdışı yardımlarımızın yanında yerelde de ihtiyaç sahiplerine destek vermeye devam ediyoruz. Türk Kızılay İnegöl Şube Yönetimi olarak göreve geldiğimiz 5 aylık dönemde İnegöl’de 1200 adet konserve et 517 adet gıda kolisi 80 aileye hane başına 300 TL nakit para yardımı ve açılışımızda faaliyete başladığımız sevgi butiğimizde giyim yardımları başlamıştır.” İfadelerini kullandı.

Yılmaz açıklamalarına şöyle devam etti “Bizler aracıyız bizlere güvenen hayır sahiplerinin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya gayret ediyoruz. Bu gün yardım tırımızın kaldırılmasında öncülük eden seyran koltuk sahibi Mahmut Beye Taşıcılar Kooperatif Başkanı Recep Beye ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin diyorum duamıza iştirak edip bizi burada yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.”

Yapılan duaların ardından 500 çuval un yüklü tır Suriye'ye gönderildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.