Meclisteki saldırıya Karaman’dan tepki

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Ara 2022 / Sal 20:19
/ 1.542 Kez Okundu
| |

Meclis Genel Kurulu'undaki bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada İYİ Partili Hüseyin Örs’ü hastanelik eden AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’a İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman’dan tepki geldi.

Meclis Genel Kurulu'undaki bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada İYİ Partili Hüseyin Örs,  AK Parti'li Zafer Işık'ın yumruklu saldırısına uğradı. Kalp pili bulunan Örs, kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda tedavi altına alındı.
 
Yaşanan olaya tepki gösteren İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman “Biz genel olarak şiddetin her türlüsüne karşıyız. Bu tür kavgaların yaşanmasını arzu etmiyoruz. Ama maalesef son zamanlarda siyasetin üslubu ve dili çok değişmeye başladı. Tepede ki o çirkin dil meclisteki diyaloglara sirayet ettiği gibi  zaman zaman sokaklarda da bu tür çirkinliklerle karşılaşıyoruz. İnşallah bu son olur herkes aklını başına alır. Bu ülkenin bütün değerleri bizim ortak değerlerimiz. Mozaik olarak ülkemizin tüm değerlerini seviyoruz. Tabi ki herkesin farklı mizacı olduğu gibi siyasi görüşleri de farklı olabiliyor. Burada ki tahammül sınırlarını aşmadan bu tür nahoş olayların bir daha yaşanmamasını arzu ediyoruz. Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın bu davranışından dolayı kınıyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.