Mehmet Acar adaylığını açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mehmet Acar adaylığını açıkladı
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Ara 2021 / Sal 17:19
/ 2.139 Kez Okundu
| |

Berberler Odası Genel Sekreteri Mehmet Acar İnegöl Kahveciler ve Büfeciler Odası başkanlığı için adaylığını açıkladı

Mehmet Acar'ın yaptığı açıklama şu şekilde;

Bilindiği üzere, 2022 yılı Ocak-Şubat-Mart aylarında tüm Türkiyede olduğu gibi İnegölümüzde de on bir  Esnaf Odasının Genel Kurul ile birlikte  Oda Başkan, Yönetim, Denetim Kurulu seçimleri yapılacaktır. 
 
Yaptığım istişareler, aldığım görüşler neticesinde 2015 yılından beri üyesi olduğum İnegöl Kahveciler ve Büfeciler Esnaf Odasına 5362 sayılı Esnaf Sanatkarlar Kanununun bana verdiği hakka istinaden, oluşturduğum Yönetim ve Denetim Kurulum ile birlikte Başkan Adayı olmaya karar verdim. 
22 yıldır Esnaf Teşkilatının bir fiil içinde olan tecrübeli biri olarak, yeni vizyon oluşturmak, yeni fikirler üretmek, bu ana kadar çözülememiş meslek sorunlarını çözmek, tüm üyeler  tarafından  tanınan, üyelerimizi işyerlerinde ziyaret edip onurlandıran ve  sevilen bir başkan olmak adına, gülen yüzümüzle ve hoş sohbet anlayışımızla her üyenin oda hizmetlerinden memnun olması için elimizden gelenin fazlasını  yapacağız. 33 yıllık muhasebecilik bilgi ve birikimimle özellikle basit usul mükellefiyet konusunda, ayrıca Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü, Vergi  Dairesi, Ssk, Bağ-kur gibi konularda da üyelerimize  yardımcı olacağız.  Özel durumlar haricinde, odamıza geldiğinizde  her zaman beni burada bulacak ve ulaşabileceksiniz. 
Bu duygu ve düşüncelerle İnegöl Kahveciler ve Büfeciler Odasına kayıtlı tüm üyelerimizi 12 OCAK 2022 Çarşamba günü Kemal Paşa mah. Mutlu sk. No:15 (Esnaf Hizmet Binası Toplantı Salonu) adresinde saat 13.00’da Seçimli Genel Kurulumuza bekliyoruz. 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.