Mehmet Özhaseki açıkladı! İl sayısı 100'e çıkarılacak mı?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mehmet Özhaseki açıkladı! İl sayısı 100'e çıkarılacak mı?
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Haz 2022 / Sal 18:58
/ 5.619 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Türkiye’de il sayısının 100’e çıkarılmasıyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’den bir açıklama geldi.

AK Parti'li Vedat Demiröz müjde diyerek Türkiye'deki il sayısının 100'e çıkarılacağını açıklamıştı. K Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise bugün bu iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı

AK Parti milletvekili Bitlis Vedat Demiröz gündeme bomba gibi düşen bir açıklamada bulunurken Türkiye’deki il sayısının 100’e çıkarılacağını belirtti. Bitlis’in Ahlat ilçesinde yaptığı konuşmada “Sayın Devlet Bahçeli’nin önerisi ve Cumhurbaşkanımızın beraber verdiği kararla Türkiye’nin il sayısının 100’e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlat’ımızı da bu şehirler arasına alacağız. Buna da bürokrasi olarak hazırlıklı olalım. Bu müjdeyi de size bu güzel şenlikte ifade edeyim" ifadelerini kullandı.

Demiröz’ün bu ifadelerinin ardından kamuoyunda Türkiye’deki il sayısının 100’e çıkarılacağı haberleri yapılırken konuyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’den açıklama geldi. Anadolu Yayıncılar Birliği’nin düzenlediği sohbet toplantısında açıklamalarda bulunan Özhaseki iddiaları yalanlarken “Öyle bir karar yok. Bu konu ne kabinede, ne MYK’da istişare edildi. Bunun altından kalkılamaz. Belki seçimlerden sonra objektif bir kıstasla konu değerlendirilebilir” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.