Mehmet Taş Emniyet İnlerine Girecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mehmet Taş Emniyet İnlerine Girecek
10 Ara 2016 / Cmt 23:36
/ 5.793 Kez Okundu
| |

Akhisar mahallesinde meydana gelen silahlı saldırı sonrası konuşan Mehmet Taş emniyetin inlerine gireceğini söyledi.

Bugün akşam saatlerinde Akhisar mahallesinde meydana gelen silahlı saldırı sonrası Akhisar mahallesinde toplanan kalabalık grup tepkilerini dile getirdiler.

Kalabalığın Huzur mahallesine yürümek istemesi üzerine İnegöl Ahıskalılar Derneği Başkanı Mehmet Taş sert bir açıklama yaptı.

Polisin gereğini yapacağını ifade eden  Taş “Hiç kimseden korkumuz yok bunu bilelim ama kalleşte değiliz bizim bu birlikteliğimiz herkese en güzel şekilde cevap olmuştur olacaktır da Biz kalleşçe arkadan vurmayız. Kalleşçe iş yerlerine bomba atmayız kalleşçe bıçaklamayız biz ne yaparsak mertçe yaparız yumrukla yaparız. Şimdi bu hak içindir şimdi biz onların oyunlarına kanıpta gidip kalleşçe pusularına yatmayız. Yarın toplantımız var zaten birlikte yapacağımız her kararı birlikte alacağız. Bursa’dan valimiz emniyet müdür yardımcısını ve Bursa emniyetini buraya gönderdi.  Şuanda kapı kapı temizlenecek inlerinde ne kadar silah varsa toplanacak. Ama biz sakin olmamız lazım bize yakışanı yapalım. Arkadaşlara provokasyona gelmeyelim. Arkadaşlar böyle provokatörlere uymayalım. Biz birlikteyiz birlikte gücüz bize bugüne kadar yakışacak şekilde hareket ettik bundan sonrada o şekilde hareket edeceğiz. Yarın saat 16.00’da toplantımız var. Yarın saat 16.00’da bütün kararları birlikte alacağız. Bursa’dan valimiz emniyet müdür yardımcısını emniyet personeli gönderdi. Şuanda biz burada evlere dağılarak emniyetimize yardımcı olmamız lazım. Emniyetimiz gidip kapı kapı onları inlerinde bassın silahları da toplayarak gerekeni yapsın. Bütün kahpeliklerine rağmen sindiler kuyruklarını kıstırdılar biz birlik olursak hiç kimse bize bir şey yapamazlar.” dedi

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.