Mektup krizine İnegöl’den tepki; O mektubu rulo yapardım…

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Kas 2019 / Cum 12:44
/ 2.864 Kez Okundu
| |

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan İnegöl’de yaptığı açıklamada ABD ile Türkiye arasında yaşanan mektup krizi ile alakalı ben olsam o mektubu rulo yapardım öyle takdim ederdim dedi.

Emekli büyükelçi ve Uluslar Arası İlişkiler Uzmanı olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan İnegöl’e gelerek İYİ Parti teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette ABD ile Türkiye arasında yaşanan mektup krizi ile alakalı sert açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kamil Erozan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı ;”Ben şunu merak ediyorum. Bu mektup 9 Ekim’de geldi. Madem iade edilecekti neden 35 gün beklenildi. 35 gün ne yapıldı bu mektupla. İlk önce çöpe atmıştık sonra çöpte çıkardık ekini ne yaptık onu hiç bilmiyoruz üstelik gittik takdim ettik. Ben olsam o mektubu rulo yapardım öyle takdim ederdim. İktidarın bir takım mecburiyetleri var ki bir türlü bizlerin beklediği sayın genel başkanımızın çağrısını yaptığı dik durma işlevini yerine getiremiyor. Bu bağlamda Suriye krizinin geleceğine bakarsak bu coğrafyadaki politikamız Rusya ve ABD’nin insafına kalmış. Bizim maalesef o coğrafyada kendi başımıza ulusal bir politika izlememiz mümkün değildir.  ABD ve Rusya Suriye’de rakip değil ortaklar, kendi yapmak istediklerini bize yaptırdılar.  “





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.