Melih Ecertaş görevden alındı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Melih Ecertaş görevden alındı
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Eyl 2019 / Sal 18:12
/ 6.751 Kez Okundu
| |

AK Parti İstanbul İl Teşkilatında, İl Dış İlişkiler Başkanı görevinde bulunan İnegöllü isim Melih Ecertaş görevinden alındığı öğrenildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti İstanbul İl Yürütme Kurulu'nda yer alan İl Teşkilat Başkanı Salih Çağdaş, İl Dış İlişkiler Başkanı Melih Ecertaş, İl Yerel Yönetimler Başkanı Habil Yazıcı, İl Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Sedat Ecin görevden aldı.

Kulislerde yer alan bilgilere  göre, İl Teşkilat Başkanlığı'na daha önce insan haklarından sorumlu yürütme kurulu üyesi olan Necati Karagöz getirildi. İl Dış ilişkiler Başkanı Fatih Öğün oldu. İl Yerel Yönetimler Başkanı olarak da Ali Aslan atandı. Ekonomi İşleri Başkanı Kemal Uyumaz, İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'na kaydırıldı. Yeni İl Ekonomi Başkanı da Süleyman Aykaç oldu. Necati Karagöz'ün İl Teşkilat Başkanı olması nedeniyle boşalan İl İnsan Hakları Başkanlığı'na da Engin Telli getirildi.

MELİH ECERTAŞ KİMDİR?

İktisatçı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı. 1987 yılında Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. 2004 yılında Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 2009 yılında Beykent Üniversitesi İşletme ve Uluslararası Ticaret Bölümü'nden mezun oldu. 2008 yılında Fulbright bursunu kazanarak, Amerika Birleşik Devletleri'nde Yüksek Lisans yaptı. Şuanda Gebze Teknik Üniversitesi'nde Doktora çalışmalarına devam etmektedir.

2012 yılında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 2014 yılında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları'na İl Başkan yardımcılığı seçildi. 2015 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi’nin İstanbul İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi ile İl Başkanlığı'na seçildi.

2015 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Genel Merkez Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi ile Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçildi.
29 Mayıs 2017'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sonrası AK Parti’nin yeni Merkez Yürütme Kurulu (MYK) belli oldu. Bu MYK'da aynı göreve yeniden getirildi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, evli ve bir çocuk babasıdır. 2014 yılında Kurduğu Danışmanlık Şirketi'nde İnsan Kaynakları Danışmanlığı yapmaktadır.
 
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.