Melih Uçaravcı üçüncü kez başkan seçildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Melih Uçaravcı üçüncü kez başkan seçildi
#İnegöl | Haber Merkezi
25 Ara 2021 / Cmt 13:36
/ 742 Kez Okundu
| |

İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği 15. kongresini gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede Melih Uçaravcı üçüncü kez başkan seçilerek güven tazeledi.

Çamlıca Restorant'ta gerçekleştirilen kongreye; İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, Bursa Emlak Müşavirleri Oda Başkanı Erdal Çelebi, siyasi parti temsilcileri ve oda başkanları katıldı.

ZOR BİR SÜRECİN İÇİNDEN GEÇTİK
Kongrenin açılış konuşmasını yapan Melih Uçaravcı, "Biliyorsunuz 2 buçuk yıllık bir süre geçirdik. Rahmetli Zekayi abiyi de buradan rahmetle anmak istiyorum. Zor bir sürecin içinden geçtik, pandemi atlattık. Bu süreçte belediye başkanımız, ticaret sanayi odası başkanımız ilgili oda başkanlarımız hep bizlere destek olmaya çalıştılar. İnşallah bizler de meslektaşlarımızın her şekilde yanında olacağız. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum" dedi.

İNEGÖL'DE GÜZEL BİR ÇALIŞMA ORTAMI SAĞLADIK
Sonrasında konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, "2 buçuk yıl geçmiş hızlı ve çabuk geçmiş. Daha önceki genel kurulu da burada gerçekleştirmiştik. Bu geçen sürede emlakçılık sektörüne hizmet etmiş Melih Uçaravcı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. İnegöl'de güzel bir çalışma ortamı sağladık. Melih Başkanım emlakçılara gerekli hizmeti sağlıyor bizler de gerekli desteği vermeye çalışıyoruz. Yeni seçilecek olan arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

MELİH KARDEŞİMİZ YİNE EMKALÇILARIN DESTEĞİNİ ALDI
Belediye Başkanı Alper Taban ise, "Ben daha önceki kongreyi de hatırılyorum. Zaman hızlı geçti. Melih kardeşimize o dönem başarılar dilemiştik. Aradan geçen sürede yine güzel bir organizasyonla emlakçıları topladığını ve desteğini aldığını gördük. Ben bundan çok mutlu oldum. Gerçekten aldığınız görevi layıkıyla yerine getirdiğinizde ve bu da takdir gördüğünde gerçekten de dünyanın en mutlu insanı siz oluyorsunuz. Zekayi abiyi de geçmeden edemeyeceğim Allah rahmet eylesin. İnegöl önemli ve bereketli bir şehir. Sizlerin sektörüyle ilgili alanda da kıymetli işlerin olacağına inanıyorum. Melih kardeşimiz İnegöl ile alakalı öneri, görüş ve eleştirilerini de bizlere dönem dönem iletiyor. Bu şehri hep birlikte yönetiyoruz. Emlakçılık ve Emlak Müşavirliği artık kıymetli bir iş haline geldi. Bu kıymeti oluşturan sizlere de teşekkür ediyorum. Görev alacak olan yeni ekibe de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Melih Uçaravcı'nın yönetim kurulu ise şu şekilde;

Asil Üyeler; Adnan Kemal Aydın, Mehmet Aydın, Oktay Şimşek, M. Kaan Tümer, Serkan Yılmazsoy, Eren Tanrıkulu, Orhan Bektaş.

Disiplin Kurulu; Durmuş Karadağ, Serkan Taşdemir, İsmet Kaba.

Denetim Kurulu Üyeleri; Bülent Tanrıkulu, Yusuf Şehitoğlu, Zekai Sürer.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.