Melih Uçaravcı'dan Sert Açıklama: 'İnegöl'ün İmajına Zarar Veriliyor'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Melih Uçaravcı'dan Sert Açıklama: 'İnegöl'ün İmajına Zarar Veriliyor'
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Haz 2024 / Per 15:08
1 dk okuma / 1.369 Kez Okundu
| |

İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı, artan enflasyon ve ekonomik sorunlar nedeniyle İnegöl'ün imajına zarar veren yanlış haberler hakkında uyarılarda bulundu. Uçaravcı, sektördeki yanlış uygulamaların tüm şehri zan altında bırakmaması gerektiğini belirtti.

 

İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı, artan enflasyonist ortamda ekonomide yaşanan bozukluklara ve İnegöl'deki olumsuz algıya dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. Uçaravcı, İnegöl'de son dönemde yaşanan istenmeyen durumların, yeterince araştırılmadan ve teyit edilmeden yapılan açıklamalar ve haberler nedeniyle şehrin ekonomisine büyük zararlar verdiğini belirtti.

Başkan Uçaravcı, "Bahse konu olan 'İnegöl’de Çek Yerine Mal Kırdırma Dönemi Başladı' haberinde kullanılan görseller ile sektörümüz hedef gösterilmektedir. Sektör kaynağı ve sektör temsilcisi olarak gösterdiğiniz kaynak kimdir, bunu sormak zorundayız. İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı olarak bunu sormak zorundayız. Üyelerimizi ve sektör temsilcilerini kimse tefeci pozisyonuna sokamaz," dedi.

Uçaravcı, sektörde çürük elma olması durumunda, bunu hem yargı yoluyla hem de dernek olarak düzeltmek için gerekli adımları atmaktan çekinmeyeceklerini vurguladı. "Hiçbir bilgiye dayanmadan masa başında yazılan bu haber, başta şehrimize zarar vermek olmak üzere, sektörümüzün temsilcilerini zan altında bırakmaktadır," diyen Uçaravcı, İnegöl’ün rahatı ve huzuru için herkesin yapıcı olması gerektiğini ifade etti.

Başkan Melih Uçaravcı, "İnegöl’ün rahatı ve huzuru için herkes elini taşın altına koymalı ve yapıcı olmalıdır. Bu yıkıcı hareketler şehrimizin huzuruna zarar vermektedir," diyerek sözlerini tamamladı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.