Merak Edilen O Soruya Cevap Verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Merak Edilen O Soruya Cevap Verdi
 :
/ 2.659 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi’nde Belediye Başkan adaylığı açıklandıktan sonra en çok tartışılan konu hakkında ilk kez konuştu.

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, seçim öncesi istişare ziyaretlerini Otomobilciler Kooperatifi ve Minibüsçüler Kooperatifi ile sürdürdü. İnegöl terminalinde yapılan ziyarete SP Belediye Başkan adayı Salih Berber ile birlikte SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Ziyarette konuşan Salih Berber, “Sizler bizi Türkiye’ye dünyaya taşıyan insanlarsınız. İnegöl’ümüz bir güzelliği paylaşıyor. Şu anda dünyanın birçok noktasında, Türkiye’de İnegöl Seyahat otobüslerini görüyoruz. Hacca gittik, Mekke’de Medine’de İnegöl Seyahat otobüslerini gördük. Bosna’da, Gürcistan’da İnegöl Seyahat otobüslerini gördük. Bir ilçe firmasının bu kadar saygınlık kazanması İnegöl’ün tanıtımı adına önemli bir iştir. Hepinize teşekkür ediyoruz. İnegöl’de şimdiye kadar yapılan hizmetler için hizmet edenlere teşekkür ediyoruz. İnşallah biz de kazandıktan sonra İnegöl’ü beraber yöneteceğiz” dedi.
Ekip olarak tecrübeli olduklarını vurgulayan Salih Berber, “Bizim birikimlerimiz, Milli Görüşün de birikimlerine rağmen en önemli projemiz istişare etmektir. İnegöl’ü birlikte yöneteceğiz. Her bir konunun taraflarıyla bir araya geleceğiz. İnegöl’deki bir çukurda otomobilin tekeri düşüyorsa, bir annenin de çocuk arabasının tekeri düşüyor, bir vatandaşında ayağı çukura giriyor. Sorun hepimizin sorunu. Hava kirliği sorunu varsa, su sorunu varsa hepimiz etkileniyoruz. Sorunları hep birlikte konuşarak çözme derdindeyiz. 53 gündür bunu anlatıyoruz. Biz beraber yöneteceğiz. Ben biliyorum, benden başkası yapamaza anlayışında değiliz. İnegöl’ü hep birlikte yönetelim diyoruz. ‘Önce İnegöl, Öncü İnegöl’ diyoruz” diye konuştu.
 
SİYASETTE HUKUKÇU ÇOK
Bir basın mensubunun avukat olmasının seçim sürecinde oy alma konusunda sıkıntılı olacağına ilişkin sosyal medyada yapılan yorumları hatırlatması üzerine ise Berber şöyle konuştu: “Biz hukukçu olarak 1998’den beri serbest olarak avukatlık yapmaktayız. Salih Berber olarak ben icra avukatı olmadım. Büromuzda bu işleri yapanlar oldu bunda ayıp günah yok. Rabbim kimseyi borçlu duruma düşürmesin. Rabbim hiç kimseyi de alacaklı duruma da düşürüp 2 sene 3 sene alacağını alamayacak duruma düşürmesin. Bizler bu süre içerisinde görevimizi ifa ederken insanlarımız borçlu olmuş, beni borçlu duruma düşüren ne olmuş diye düşünmesi lazım. Kredi kartında borç yüklenmişse bunun sebebi ne? Neden borçlanıyorsunuz? Alacaklılarınızla sorununuz olmuş çözememişsiniz en son olarak alacaklı ile borçlu arasına avukat girmiş. Onların kavgasını yumuşatmış. Ben süre vermiyorum diyen alacaklı karşısında borçluyu korumuş durumda. Bursa’nın ağabeyi Bülent Arınç hukukçu. İsmet Su, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar,   İsmail bey hukukçu ve milletvekili... Hukukçu çok. Biz Allah’a çok şükür bir çok insanımızın hayır duasını aldık. Boşanma noktasına gelenleri ikna edip evine gönderdik. Bir çok arkadaşımın borcunu tatlı şekilde ödemesi için yardımcı olduk dualarını aldık. Biz İnegöl’ü yönetecek ekip arıyoruz. Burada karar verecek, karaların arkasında duracak cesaret lazım. Evet avukatlık mesleği ile ilgili bir takım üzüntüleri olabilir. Biz kimseyi bilerek üzmedik. Üzdüklerimizden de helallik istemişizdir. Çoğunun duasını almışızdır. İnegöl’ü yönetecek insanda birikim, bilgi ve güç olmalıdır. Hukuk bu anlamda da İnegöl’ü yönetme adına iyi olmuş diyenler de var. Biz hep birlikte İnegöl’ümüzü yöneteceğiz. Bu durumun avantaj olacağına inanıyoruz.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.