Merhum mobilyacılar için dua ettiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Merhum mobilyacılar için dua ettiler
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Şub 2022 / Cum 10:43
/ 3.352 Kez Okundu
| |

Mobilyacılar Odası, geleneksel hale getirdiği 24.mevlid programını bu Regaip Kandilinde devam ettirdi. Sanayi Cami’nde, yatsı namazı öncesi okunan mevlit sonrası merhum mobilyacılar için dualar edildi.

Sanayi Camisinde gerçekleştirilen mevlit programına BESOB Başkanı Arif Tak, oda yöneticileri, üyeler ve İnegöl halkı katıldı. Program sonrası açıklama yapan BESOB Başkanı Arif Tak; “24 yıldan beridir devam eden bir program. Yılın ilk kandili bu şekilde kutlanıyor. Ben de bunların 20’ye yakınına katıldım. İnegöl’ümüz önemli bir ilçemiz. Mobilyada üretim ve ihracatta önemli rakamları yakalamış bir ilçemiz. Mobilyacılar Odamız da bu ihracat ve üretime ciddi katkılar yapıyor. Bu güzel program için kendilerini kutluyorum. 3 ayların ve Regaip Kandilimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
Mobilyacılar Odası Başkan Özcan Ayhan da “Bu akşam mübarek Regaip gecesi. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz mevlit ve Kuran tilavetinin bu sene 24.sünü tertip ettik. Böyle anlamlı günlerde dayanışmanın çok önemli olduğu kanaatindeyim. Oda olarak biz de vefat eden üyelerimiz, yakınları ve tüm merhum vatandaşlarımız için bu akşam mevlit ve Kuran tilaveti okuduk ve dinledik. Yakın zamanda Genel Sekreterimiz Kamuran Balkan ve odamızın mühendisi Sami Coşkun’u kaybetmiştik. Onları da biz kez daha rahmetle anıyorum. Rabbim bizleri Şaban ayına kavuşmayı da Ramazana erişmeyi de nasip etsin. Bu vesile ile Regaip Gecemizin hayırlı ve makbul olmasını diliyorum” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.