Mesudiye alt geçidinde göz boyamaya çalışıyorlar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
12 Oca 2018 / Cum 17:33
/ 11.086 Kez Okundu
| |

Bursa – Ankara karayolu Mesudiye altgeçidinde yapılan alt geçit çalışmaları vatandaşları çileden çıkardı.

Daha önceden ödenek sıkıntısı yüzünden duran alt geçit çalışmaları daha sonra zemin zayıflığı yüzünden çalışmalar durmuştu.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Konu hakkında ise Bursa Valiliği ise resmi web sayfasından “Mesudiye Altgeçidinde mevcut altgeçidin yıkımından sonra karşılaşılan diğer kurumlara ait yeraltı ve yer üstü iletim hatlarının deplasesinde yaşanan gecikmeler yapım çalışmalarında istenilen seviyeye gelinmesini engellemiştir. Ayrıca bu kesimde zemin yapısı öngörülemeyen şekilde zayıf karakterli çıkması nedeni ile geoteknik proje hazırlanmakta olup Ocak ayı içerisinde tamamlanacaktır. Geoteknik Proje tamamlanması sonrası yapım imalatlarına devam edilecektir.” Duyurusunu yapmıştı.

EYLEMİ İPTAL ETTİLER

Durumdan rahatsız olan çevre sakinleri bugün Cuma sonrası Bursa-Ankara karayolu üzerinde eylem yapacaktı. Karayolunun kapatılmasının suç olmasından dolayı eylemden vazgeçen çevre sakinleri basın mensuplarına açıklama yapmakla yetindi.

GÖZ BOYAMA

Öte yandan alt geçitte çalışmalar dururken Karayolları personelleri ise soğuk ve yağışa aldırış etmeden sıcak asfalt döktüler.

Öte yandan vatandaşlar alt geçidin bir an önce bitirilmesini isterken, yağışlı havada dökülen asfaltın göz boyama olduğunu ifade ettiler.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.