Mesudiye alt geçidinde yayaların tehlikeli yolculuğu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
09 Eyl 2017 / Cmt 14:03
/ 15.903 Kez Okundu
| |

Mesudiye alt geçidinde yıkım çalışmalarının başlamasının ardından özellikle yayalar için çileli bir yolculuk başlamış durumda.

İnegöl Online ekibi olarak yıkım çalışmalarını yerinde takip ederken yaptığımız incelemeleri yetkililer ve kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Mesudiye al geçidinde yıkım çalışmaları başlamasının ardından, alt geçidin olduğu bölümde Bursa-Ankara karayolu tek şeritten ilerlemeye başladı.

CANLARINI HİÇE SAYIYORLAR

Yeterli önlemlerin alınmaması yüzünden Mesudiye Mahallesine gitmek isteyen yayalar, Bursa-Ankara karayolunda işleyen trafiğin içinden canlarını tehlikeye atarak karşıya geçmek zorunda kalıyorlar.

ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞUYOR

Yeterli levha desteğinin olmaması nedeniyle, bölgede kaza riski artarken, mesai bitiminde ise Bursa – Ankara karayolunda uzun araç kuyrukları oluşuyor.

AĞAÇLARI YIKTILAR

Öte yandan yıkım işlemini gerçekleştiren firmanın duyarsız personelleri, alt geçit çevresinde bulunan ağaçları yıkması ise dikkatlerden kaçmadı.

YAYALARA ÇÖZÜM BULUNMALI

Trafiğim kontrolsüzce işlediği noktada yayalar için çözüm yolu bulunmadığı takdirde ölümlü kazalar olması kaçınılmaz gibi duruyor.

 

alt="" src="https://images. inegolonline.com/ haber_diger/DSC_9133_800x530_1.jpg" />

alt="" src="https://images. inegolonline.com/ haber_diger/DSC_9125_800x530.jpg" />

alt="" src="https://images. inegolonline.com/ haber_diger/DSC_9145_800x530.jpg" />

 

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.