Mesudiye Alt Geçidinin adı değişiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
26 Şub 2019 / Sal 12:28
/ 20.633 Kez Okundu
| |

Daha öncede gündeme gelen Mesudiye Alt Geçidinin adının Şehit Uzman çavuş Yavuz Mete olarak değiştirilme talebi gerçekleşiyor.

24 Aralık 1999 yılında Şırnak’ta şehit olan Jandarma Er Serdar Ünlüsoy’un ailesini İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ziyarete gitti.

ALT GEÇİDİN ADI DEĞİŞİYOR

İlçe protokolü tarafından aileye Türk Bayrağı hediye edilirken burada konuşan ilçe Kaymakamı Şükrü Görücü “Geçen şehit binbaşımızın evine uğradık orada bazen şöyle talepler gelebiliyor. Bazıları çocuğunun isminin bir sokağa bir parka verilmesini istiyor, bu noktada belediyemiz ile birlikte hareket ediyoruz. Mesele bu noktada Mesudiye Alt Geçidine Yavuz Mete’nin isminin verilmesi istendi ailesi tarafından. Daha öncede gündeme geldi önümüzdeki toplantıda ismi verilip tabelayı da inşallah dikeceğiz. Biz nerede ihtiyaç sahibi varsa orada olacağız dertlerine çare olacağız.”

BABASININ İSTEĞİYDİ

2016 yılında Hakkâri’de teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Yavuz Mete’nin ailesi, geçtiğimiz günlerde oğlunun kabrini ziyaret ederek, Yasin-i şerif okudu ve dua ederek, şehidimizin ailesi, oğullarının isminin Mesudiye köprüsüne verilmesini istemişti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.