Mesudiye Mahallesi Sakinleri Şikâyetçi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mesudiye Mahallesi Sakinleri Şikâyetçi
12 Eki 2017 / Per 18:57
/ 15.313 Kez Okundu
| |

Mesudiye Mahallesi sakinleri alt geçit çalışması yüzünden mahalleye girişte sıkıntılar yaşarken alternatif yollara bırakılan kamyonlar ise sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Mesudiye Mahallesi bölgesinde bulunan vatandaşlar Dutluca ve Çiftlik Sokak üzerinde bulunan Mobilya Fabrikalarının sevkiyat araçlarının düzensiz olarak park edilmesinden dolayı yolları kullanamadıklarını ifade ettiler.
Alt geçit çalışmaları yüzünden alternatif yolları kullanmak isteyen Mesudiye sakinleri mahalleye girmek için kullandıkları güzergahların mobilya sevkiyat kamyonları yüzünden kapandığını iddia ederek yetkilerden çözüm bulmasını istediler.
Whatsapp haber hattımıza ulaşan bir takipçimiz “Bölgede bulunan fabrikalar sundurmalarını kapatarak depo olarak kullanıyorlar. Sevkiyat için yol üzerine bıraktıkları kamyonlar yüzünden yol kullanılamaz duruma geliyor. Alt geçit zaten kapalı mahalleye girmek için çok sıkıntı yaşıyoruz.” İfadelerini kullandı.


WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE
Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.


ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN
Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun .

inegolonline.com/ haber_diger/547728ff-2d93-407f-93f9-1945efd8e6fe.jpg" />

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.