Mesut Yar Gençlergücü’nde

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mesut Yar Gençlergücü’nde
03 Tem, 2018 / Sal 10:50
/ 1.737 Kez Okundu
| |

Yeni Sezon için Kadro oluşturma çalışmaları devam eden Gençlergücü’nde forvet hattına Mesut Yar transfer edildi

Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Ayhan Çamlıdağ  “Teknik Sorumlumuz Erol Arslan tarafından yönetim kurulumuza verilen liste doğrultusunda bu gün Forvet bölgesine önemli bir transferi daha gerçekleştirdik ve Mesut YAR ile anlaşarak kendisine Mavi Siyahlı formamızı giydirdik.”

“Mesut kardeşimiz futbola İnegöl Spor alt yapısında başlamış ve 6 yıl burada futbol oynadıktan sonra sırasıyla Kafkas Spor, Aydın Yıldız Gücü, 2 Sezon Çanakkale Lapseki Spor, 1 Sezon Kütahya Dumlupınar spor, Bölgesel Amatör Lig'de Tavşanlı Moymul spor ve son olarak yine Kütahya Akıncılar Spor takımında futbol oynamış çok tecrübeli bir oyuncudur.”
“Yeni Sezon ‘da Kulübümüz adına önemli başarılara imza atacağına inancımız tamdır. Yapılan bu transfer ile şimdi daha güçlüyüz. Camiamıza ve Futbolcumuza hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Transfer çalışmalarımızı titizlikle devam ettiriyoruz. Yeni sezonda kadromuz baştan sona yenileniyor ortaya genç ağırlıklı çok güzel bir takım çıkacak ve Takım olarak başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. “
 
 
Mesut YAR ise açıklamasında; Eğitimim nedeni ile uzun zamandır farklı şehirlerde futbol oynadım, Artık İnegöl'deyim ve futbol yaşantıma İnegöl'de devam edeceğim, Gençler Gücü Spor kulübü ile yapmış olduğum görüşmeler olumlu sonuçlandı ve yeni sezon için anlaşma sağladık.”
“Öncelikle yeni kulübümde geçmişte İnegöl Spor alt yapısında birlikte futbol oynadığım arkadaşlarım ile yeniden bir arada futbol oynayacak olmam sebebi ile mutluyum. Yeni Sezonda oluşturulmaya çalışılan iyi bir kadro ve atacağım goller ile iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.