Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İnegöl İçin Şiddetli Yağış Uyarısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İnegöl İçin Şiddetli Yağış Uyarısı
#İnegöl | Haber Merkezi
23 May 2024 / Per 11:35
/ 7.818 Kez Okundu
| |

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İnegöl için 23 Mayıs 2024 saat 13.00 ile 24 Mayıs 2024 saat 00.00 arasında geçerli olmak üzere şiddetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İnegöl'de bugün ve yarın için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Yapılan açıklamaya göre, 23 Mayıs 2024 saat 13.00 ile 24 Mayıs 2024 saat 00.00 arasında geçerli olan uyarıda, yağışların kuvvetli (21-50 kg/m²) olması beklendiği bildirildi.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını önerdi. Uyarı detaylarında, özellikle açık alanlarda ve su kenarlarında bulunanların dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.
 
Hava şartlarının ani ve sert değişiklikler gösterebileceği bu dönemde, yerel yetkililerin ve vatandaşların gerekli önlemleri alması önem arz etmektedir. Ulaşımda aksamalar yaşanabileceği ve bazı bölgelerde su baskınlarının meydana gelebileceği belirtilirken, acil durum ekiplerinin hazır halde beklediği bildirildi.
 
İnegöl halkının, meteorolojik uyarıları yakından takip etmeleri ve gerekli önlemleri almaları hayati önem taşımaktadır. Olumsuz hava koşullarının sebep olabileceği zararlardan korunmak için yetkililerin uyarılarına kulak verilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması gerekmektedir.


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.