Meteoroloji uzmanından kar açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Meteoroloji uzmanından kar açıklaması
#İnegöl | Haber Merkezi
13 Ara 2023 / Çar 12:16
/ 9.372 Kez Okundu
| |

Prof. Dr. Orhan Şen, pazar günü için aralarında Bursa ve Ankara'nın da olduğu 11 ili sıralayarak 'Kar görülür' dedi.

İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli, Bolu, Sakarya'da kar yağacak mı? Ne zaman kar yağacak? Havaların soğumasıyla beraber, vatandaşlar kar yağışı ile ilgili tahminleri araştırmaya başladı. Prof. Dr. Orhan Şen'den kar yağışına dair önemli tahminler geldi. Çanakkale'de de etkili olan yoğun sis nedeniyle boğaz trafiği, çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

PROF. DR. ORHAN ŞEN'DEN HAVA DURUMU TAHMİNİ

Prof. Dr. Orhan Şen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sıcaklık perşembe cuma lodos ile birlikte 4-5 derece artacak. Bugün sabah ve gece İstanbul'da sis var. Hafta sonu 8-9 derece azalarak İstanbul 7 dereceye düşer. Cuma günü İstanbul'da kuvvetli yağmur var sıcaklık 18 derece" dedi.

O İLLERİ SIRALADI! "KAR GÖRÜLÜR"

Devamında Şen "Sıcaklık pazar günü hızla düşüyor. Marmara Batı ve orta Karadeniz ile İç Anadolu'da 8-9 derece düşer. Pazar Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeyi Karadeniz'in iç kesimleri kar alır. Bursa, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Kastamonu, Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Afyonkarahisar, Ankara kar görülür. Hafta sonu gelecek soğuk ve yağışlı hava 3-4 günlük. Pazartesi doğuda ve İç Anadolu'nun güney ve doğusunda da kar yapar" ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.