Meteoroloji’den yeni rapor: İnegöl'de soğuk hava etkili oluyor…

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Meteoroloji’den yeni rapor: İnegöl'de soğuk hava etkili oluyor…
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Oca 2023 / Çar 10:08
/ 12.173 Kez Okundu
| |

Meteoroloji tarafından İnegöl için 5 günlük hava tahmin raporunu yayınlarken hafta sonuna kadar etkili olacak soğuk hava ve sis uyarısı da yapıldı. İşte detaylar…

Haftanın üçüncü iş gününe -6 derecelik sıcaklıkla başlayan İnegöl’de genelinde sabah saatlerinde bölgesel olarak sis hakim olurken, bulutlu gökyüzü ile birlikte soğuk hava şehirde etkili oldu.

SABAHLAR BUZ KESECEK
 
Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre İnegöl genelinde hafta sonuna kadar sabah saatlerinde dondurucu soğuk etkili olurken termometreler ise 10 derece üzerinde seyrediyor.
 
Yarın (PERŞEMBE) yapılan tahminlere göre, İnegöl genelinde sabah saatlerinde sisli havayla birlikte termometreler 2 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde sisli ve çok bulutlu gökyüzü ile birlikte hava sıcaklığı ise en yüksek 11 derece olarak ölçülecek.
 
Haftanın son iş gününde de (CUMA) sabah saatlerinde bölgesel olarak etkili olan sisle birlikte termometreler 1 derece bandında seyredecek. Gün içerisinde bulutlu gökyüzü ile birlikte hava sıcaklığı en yüksek 13 derece olacak.
 
Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) şehir genelinde sabah saatlerinde sisli hava etkili olurken termometreler 0 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek hava sıcaklığı 11 derece seviyelerinde.
 
Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sabah saatlerinde hava sıcaklığı -4 derece seviyelerine kadar düşerken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 11 dereceyi gösterecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.