Metin Anıl Tekrar Asil Üye!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Metin Anıl Tekrar Asil Üye!
 :
/ 1.395 Kez Okundu
| |

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) dün Ankara’da yapılan 69. Olağan Genel Kurulu’nda Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi’ne İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyine İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl dördüncü kez asil üye olarak seçildi.

TOBB’nin seçimli 69. Olağan Genel Kurulu Ankara’daki TOBB Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel Kurul’da M. Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı seçilirken, TOBB bünyesinde faaliyet gösteren 5 konsey ile TOBB Yüksek Disiplin Kurulu’nun asil ve yedek üyeleri de belirlendi. Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi’nin asil üyeliğine, 4. kez seçilen İTSO Başkanı Anıl, İnegöl’ün örnek bir sanayi merkezi olduğunu belirtip ilçenin müteşebbis yapısının herkes tarafından bilindiğini ve takdir edildiğini söyledi.

Anıl, TOBB, Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey üyeliğine yeninden seçilmesinin İnegöl’ün Türkiye ekonomisindeki ağırlığını gösterdiğini de belirterek, “Bize güvenen ve destek veren ve tüm TOBB delegelerine teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de etkin çalışmalar yaparak ülkemizin ticaret ve sanayisinin gelişmesine katkı koymayı sürdüreceğiz” dedi.

Öte yandan Ankara’da önceki gün gerçekleştirilen TOBB Genel Kurul’unda İnegöl’ü Ali Bahadır Öke, Halil Döğenci, Sedat Salık, Bülent Boztepe, Erdinç Ürpermez ve Ahmet Sütçü delege olarak temsil ettiler. Genel kurula İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer ile oda genel sekreteri Mustafa Şentürk de katıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.