Metin Aydın’dan şok iddia

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
14 Kas 2018 / Çar 14:55
/ 5.237 Kez Okundu
| |

Her Salı akşamı saat 20.00’da İnegöl Online Facebook hesabında canlı olarak yayınlanan Online Spor programında, program yorumcusu Metin Aydın yönetimin üye yapma girişiminde olduğunu ifade etti.

Metin Aydın Online Spor programında yaptığı yorumda “Bana yöneticilerin üye yapımı ile alakalı bir bilgi geldi. 5’er 6’şar kulübe üye yapın şeklinde bir bilgi geldi, yönetim kurulunda bazı isimlere söylendiği şeklinde. Kulübün zaten 250 tane üyesi var fuzuli bir sürü üyesi var, ne kulübün yerini biliyorlar ne tesisin İnegölspor’dan bihaberler.”

ART NİYET ARARIM

“Eğer duyduğum bu bilgi kesin demiyorum ama doğruysa amaç başka ben art niyet ararım. İnegölspor’a üye lazım değil. İnegölspor’a iyi bir yol haritası çizilmeli, İnegölspor borçsuz bir şekilde bırakılmalı yada devam ettirilmeli. Kim gelirse borçtan korkuyor borcu sorguluyor. Adam 1988’de üye olmuş İnegölspor’un nerede oynadığından haberi yok.”

ÜYE SAYISI AZALTILMASI LAZIM

İsmail Durmuş’un amaç ne olabilir sorusuna cevap veren Metin Aydın “Burada amaç olası bir kongre olursa bizim dediğimiz olsun bizim getirdiğimiz adamlar olsun. Bana göre üye sayısı azaltılması lazım.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.