Metin Külünk AK Parti’li siyasileri uyardı; siyasetçi ulaşılamaz olmamalı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Kas 2021 / Pzt 17:53
/ 3.096 Kez Okundu
| |

İnegöl Online ekranlarında yayınlanan Gündem Özel programının konuğu olan AK Parti eski milletvekili ve MKYK üyesi Metin Külünk siyasetçi ulaşılamaz olmamalı dedi.

İnegöl’de bir dizi ziyaretler sonrası, İnegöl Online ekranlarında Metin Aydın’ın konuğu olan Metin Külünk Gündem Özel’in konuğu oldu. Siyasetçilerin ulaşılamaz olmaması gerektiğini belirten Külünk, sokak moral istiyor AK Parti siyasetçilerinin sokakta olması gerektiğini vurguladı.

Külünk yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; AK Parti teşkilatlarının gece gündüz telefonları açık olmalı. Kamu yöneticisi kendine ulaşılmamayı kendine hak görebilir bana göre görmemeli ama siyasetçi kendisine ulaşılmamasını hak olarak görmeme hakkı yok. İster belediye başkanı ister milletvekili ister meclis üyesi bir siyasetçi kendisine ulaşılamamasını meşru görme hakkı yoktur. Bugün siyaset mücadelesinde Erdoğan’a inanan her arkadaş biraz daha can hıraş olmalı. Sokak moral istiyor fiyatlar yukarı çıkmış ihracata dayalı bir politika var. Bütün bunların realize olması için bir sürece var. Vatandaş her gün artan fiyatları siyasetçiye söylemeyecek te kime söyleyecek. Belediyeler oturacak durum değerlendirmesi yapacak biz şuana kadar izlediğimiz politikalarda alt yapı yaptık şu binayı yaptık bundan sonra Türkiye zorlu mücadele veriyor. Bu mücadele geldiğimiz noktada ekonomik bir takım şikâyetleri var. Belediyeler olarak ta destek olmak için ne yapmamız sorusunun cevabını vermemiz lazım.”

YURT SORUNUNA DİKKAT ÇEKTİ

“Belediyeler özellikle yurt ihtiyacını Anadolu’nun değişik yerlerinden ilçelerine gelmiş gençlerin yurt ihtiyacını karşılamak için ortak çabanın içine girmeli. İmkânı olmayan öğrencilerin burs çalışması yapılmalı. İhtiyacı olan öğrencilerin evlerine sıcak yemek verilmeli. 2 tane fotokopi makinesi kurun öğrencilerin ders notlarını ücretsiz çekin. “


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.