Mezitler’de Son Durum Ne?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mezitler’de Son Durum Ne?
01 Oca 2016 / Cum 10:31
/ 1.812 Kez Okundu
| |

Dün akşam kar fırtınası nedeniyle felç olan Mezit bölgesinde zincir ve kar lastiği olmayan araçların geçişi durdurulmuştu. Karayollarının çalışması ve kar fırtınasının dinmesi ile Mezitlerde ulaşım normale döndü.

Dün akşam saatlerinde Mezit bölgesinde başlayan kar fırtınası, ulaşımı olumsuz etkiledi. Yetkili kurumlardan uyarı üzerine uyarı yapılırken, kar fırtınası nedeniyle kapanan yollarda zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçların geçişine izin verilmemişti.

TİPİ MEZİTLERİ FELÇ ETTİ

Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, yaptığı açıklamada İnegöl- Domaniç karayolunda zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçların geçişine izin verilmediğini ifade etmişti. Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanırken, Domaniç-İnegöl karayolu da tipi şeklinde kar yağışından dolayı felç olmuştu.

İNEGÖL İSTİKAMETİ RİSKLİ

Karayolları ekipleri tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürürken, çok sayıda araç yolun kaygan olması nedeniyle kaza yaptı. Bölgede karla mücadele çalışmalarını takip eden Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, da yaptığı açıklamada İnegöl istikametinin yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle tehlike oluşturduğunu belirterek, “Domaniç'ten İnegöl tarafına kesinlikle zincirsiz araçları göndermiyoruz. Aynı şekilde İnegöl Kaymakamlığı ile de irtibata geçip Domaniç istikametine doğru zincirsiz araçların yola çıkmasını izin vermiyoruz” dedi.

NORMALE DÖNDÜ AMA…

Öte yandan, karayolları ekipleri sabaha kadar bu bölgede tuzlama çalışmalarını sürdürdü. Alınan son bilgiye göre Mezit bölgesinde ulaşım şuanda normale döndü. Yollarda kar olmakla birlikte, ulaşımda bir aksama olmadığı ve zincirsiz araçların da geçişine izin verildiği öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.