MHP esnaf ziyaretlerini devam ettiriyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MHP esnaf ziyaretlerini devam ettiriyor
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Mar 2023 / Per 16:48
/ 634 Kez Okundu
| |

Seçim çalışmalarını devam ettiren MHP İnegöl teşkilatı bir yandan iftar sofralarına konuk olurken diğer yandan da esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı’a özel tertip edilen; ‘Komşum nasılsın?’ programları kapsamında, MHP heyeti vatandaşların iftar sofrasına konuk oluyor.

İFTAR SOFRASINA KONUK OLDULAR
MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, MHP Bursa Milletvekili  Aday Adayı Bilal Doğan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Turgutalp Mahallesinde ikamet eden Çal ailesini evini ziyaret ederek konuk oldular.

TALEPLER YERİNE GETİRİLECEK
MHP heyeti, Cumhur İttifakı’na destek çağrılarını yinelerken sohbet havasında geçen ziyarette ailenin talepleri dinlendi. Talepleri yerine getirmek için notlar alıp, en kısa sürede çalışma başlatacaklarını dile getirdiler.

ESNAFLARI ZİYARET ETTİLER
MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram MHP Bursa Milletvekili  Aday Adayı Bilal Doğan, ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Orhaniye Mahallesi esnaf ziyaretinde bulundular. Cumhur İttifakı’na destek isteyen heyet, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Sorunlara çözüm bulmak için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdiler.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.