MHP heyeti çöken pazarı inceledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MHP heyeti çöken pazarı inceledi
 :
/ 700 Kez Okundu
| |

Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı İlçe kongresinin ardından geçtiğimiz günlerde çatısı çöken Merkez Pazar Yeri’ne giderek incelemelerde bulundu.

Pazar yerine kongreye katılan MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, İlçe Başkanı Müfit Besler ile yöneticiler katıldı.

BİR MUSİBET BİN NASİHATTAN İYİDİR

İncelemelerin ardından konuşan MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, “Mer-Panın çatısı çöktü. Çok şükür ki 1 yaralı dışında maddi hasarımız var. 1 gün sonra olmuş olsaydı ölü sayımızın çok fazla olması kaçınılmazdı. Siyasi parti olarak İnegöl’de yaşanan her türlü sıkıntıda sorumluluk sahibiyiz. Kongremizin ardından milletvekilimiz, il başkanımız ve yöneticilerimizle birlikte ziyarete geldik. Önümüzdeki hafta içerisinde ilçe teşkilatı olarak mağdur olan 3 oda başkanımızla bir toplantı yapacağız. Allah beterinden saklasın. Hata varsa, hatalı çıkscak. Sorumlu varsa onlarda çıksın. Ama kamuya ait işyerleri yaparken, kamu yöneticilerinin doğal fekaletleri göz önünde bulundurulmalı. Çünkü bir musibet bin nasihata bedeldir. İnşallah bundan ders alırız.” Dedi.
PROJELERİMİZ VAR
MHP İlçe Teşkilatı olarak proje üretecek misiniz, sorusuna cevap veren Besler, “Oda başkanlarımızla görüşme yaptığımızda konuyu enine boyuna uzun saat konuşacağız. Belediye yetkilileriyle bu konuda görüşeceğiz. Perşembe pazarını katlı yapıp, otopark ve diğer işlerini çözmeye yönelik bizim projemiz vardı.” İfadelerini kullandı.
BU KAZA ÇOK MANİDAR
İl Başkanı Hasan Toktaş ise “Esnafımıza milletimize geçmiş olsun Pazar yeri çöktü. Esnafımızdan hamdolsun kötü bir durum yok 1-2 arkadaşımız yaralandı ama Perşembe günü olsaydı Allah muhafaza. İnegöl Belediyesi yetkililerden hesap soracağız diyor. Ama ilk önce kendi sorumluluklarının farkında olmaları gerek. Sorumlu arıyorsanız önce kendinizden başlayın. MHP olarak öneri projemiz, hazırlanacak. Ortak akılla bir şeyler üretmek lazım. 50 cm kar yağdığında bu hale gelen yapı varsa İnegöl’de diğer yapıları gözden geçirmek gerekiyor. Alanyurt Belediyesinin yaptığı Pazar yerinde böyle durum söz konusu değil. İnegöl Belediyesinin yapmış olduğu projede bunun olması çok manidar. Buradan ders çıkarılmasını umuyorum.” Dedi.
VERİLMİŞ SADAKALARI VARMIŞ
İnegöl’ün bu olayı ucuz atlattığını belirten MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy İnegöl’ün verilmiş sadakası varmış. İnegöl il olma kapasitesine sahip İnegöl’e böyle bir pazaryerinin yakışmadığını herkes hem fikir. İnşallah İnegöl, kendine yakışan pazaryerine kavuşur. Herkesin hemfikir olduğu, günü kurtarmak adına değil de herkesin hizmetleri alacağı daha güzel yere dönüşür. Böyle kötü projelerde diğer projelere örnek olur. İnegöl bir daha böyle kötü olayları yaşamaz.” Şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.