MHP ilçe başkanı Uğur Bayram'dan ilk açıklama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MHP ilçe başkanı Uğur Bayram'dan ilk açıklama
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Kas 2022 / Sal 15:20
/ 2.344 Kez Okundu
| |

Çiçeği burnunda MHP yeni ilçe başkanı Uğur Bayram yaptığı açıklamada mevcut yönetim ile devam etme düşüncesinin olduğunu söyledi.

Aytekin Torun’un milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından dün akşam atama kararı ile MHP ilçe başkanlığı görevine gelen Uğur Bayram şu ifadeleri kullandı; 

“Dün il başkanımızın takdiri ile ilçe başkanlığı görevi atama ile bana tevdi edildi. Aytekin Torun başkanımızdan tertemiz bir yönetim devraldım fakat atama kararı olduğu için yeni bir yönetim kurulmak zorunda. Mevcutta görev yapan yöneticilerimiz ile devam etme düşüncem var. İzin isteyenler müsaade isteyenler de olacaktır. İlçe yöneticilerimize verdiği emekler için teşekkür ediyorum. Göreve devam etmek isteyenler ile de yolumuza devam edeceğiz. Bu şekilde bir yönetim oluşturarak, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı hızlandıracağız. Önümüzde ülkemizi ve bölgemizi ilgilendiren önemli bir seçim var. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden hız kesmeden devam edeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.