MHP İlçe Teşkilatı geleneği bozmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MHP İlçe Teşkilatı geleneği bozmadı
25 Mar 2018 / Paz 14:46
/ 1.220 Kez Okundu
| |

Her hafta pazar sabahı bir camide namaz kılarak cami cemaati ile istişarelerde bulunan MHP İnegöl İlçe Teşkilatı bu haftada Suyolu camisindeydi.

Gündemle alakalı soru ve görüşlerin konuşulduğu program cami cemeati ile İnegöl ün geleceği,yapılması gereken düzenlemeler ve İnegöl ün il olması ile  alakalı görüş ve önerilerin  sorulması üzerine açıklama yapan İlçe Başkanı Hayati Bedir” İnegöl, inşallah belediyeyi aldığımızda İnegöl şehir olarakda manevi yerlerin camilerin ve tarihi güzelliklerimizin bulunduğu yerlerinde çehresi değişecek inegölümüz hak ettiği güzelliğe ve hizmete kavuşacaktır. Geçen hafta kongrede genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin 2023 te 100 il ve 1000 ilçe programı kapsamında İnegölümüzünde il olmasını arzu ediyoruz. Şehrimiz mobilyası ile,Oylatıyla, Tekstiliyle ticaret hacmi olarak ülkemizde ihracat fazlası veren tek yerdir. Ülke ekonomisine verdiği katkı ve hergün gelişen sanayisiyle şehrimiz il olmayı hak etmiştir. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendi bizlerin  umudunu arttırmış ve umudumuzu yükseltmiştir.
Ayrıca Afrin merkezin kuşatılması, tamamen temizlenip teröristlerin yok edilmesi geçen hafta aldığımız en güzel haberlerden biriydi. Tüm dünya gördü ki Türk karar verdi mi kimse karşısında duramaz. Şerefli ordumuz her zaman olduğu gibi Afrin de de başarılarıyla tarih yazmış ve dualarla bu işide sonuca taşımıştır. Allah ordumuza zeval vermesin. Şehitlerimize Allah dan rahmet diliyorum, gazilerimize de sağlık sıhhat diliyorum.” dedi
Konuşmaların üzerine kahvaltı yapıldıktan sonra dualar edilerek program son buldu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.