MHP İnegöl Belediye Meclis Üyeleri İstifa Etti mi ?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MHP İnegöl Belediye Meclis Üyeleri İstifa Etti mi ?
23 Ağu 2017 / Çar 13:15
/ 6.871 Kez Okundu
| |

MHP’de yaşanan istifa gelişmelerinin ardından gözler MHP İnegöl Belediyesi Meclis üyelerinin istifa edip etmediğine döndü.

Geçtiği miz günlerde MHP’den istifa ederek Meral Akşener ile siyasete devam edeceklerini açıklayan isimlere MHP İlçe başkanı Hayati Bedir’den sert tepki geldi. İstifa edenlerin istifa rakamları ile oynadıklarını belirterek res mi olarak 24 istifanın olduğunu ifade etti.

Öte yandan istifa toplantısında MHP meclis üyelerinin de bulunmasına ince mesaj vererek, muhtemelen oradaki arkadaşlarımız ya geçerken uğradılar ya da konudan habersiz bir şekilde orada olduklarını düşünüyoruz ifadelerini kullandı.

MECLİS ÜYELERİ İSTİFA ETTİ Mİ ?

Meclis üyelerinin istifa edip etmediğinin sorulması üzerine Bedir, “Allah eksikliğini vermesin birbirinden kıymetli 8 tane meclis üye miz var. Şuan itibariyle meclis üyeleri miz ile ilgili bir tasarrufumuz yok onlarla ilgili zaman gösterecek ne olacağını. Bazı meclis üyesi arkadaşlarımızın istifa toplantısında olması ile ilgili yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile istişare edeceğiz. Meclis üyeleri miz tarafından ne tarafımıza nede YSK’ya ulaşan bir istifa durumu söz konusu değil. Biz onu şu şekilde değerlendiriyoruz. Muhtemelen oradaki arkadaşlarımız ya geçerken uğradılar ya da konudan habersiz bir şekilde orada olduklarını düşünüyoruz.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.