MHP İnegöl İlçe Başkanı İthamlara Cevap Verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MHP İnegöl İlçe Başkanı İthamlara Cevap Verdi
10 Tem, 2018 / Sal 17:21
/ 2.740 Kez Okundu
| |

MHP İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, yeni sistemin ilk kabinesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Seçim öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ’Makam’ için ittifak kurduğu iftirasının atıldığını hatırlatarak, "Hani derdimiz makamdı?’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, yeni sistemin ilk kabinesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Torun, "Bildiğiniz üzere AK Parti ile beraber Cumhur İttifakı'nı oluşturarak, seçimlerde açık ara farkla üstün geldik. Bu süreçte de birileri çıkıp Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile ilgili çirkin karalama kampanyası başlattı. Devlet beyin makam için Cumhur İttifakı'nda yer aldığı yalanları uyduruldu ve bu nedenle Cumhur İttifakı'nda yer aldığı çamuru atılmaya çalışıldı. Bugün geldiğimiz noktada, Milliyetçi Hareket Partisi olarak devletimizin ve milletimizin onuru için asil duruşumuz bir kez daha ortaya çıkmıştır. Biz makam ve mevki için değil, milletimiz ve devletimiz için her şeyi göze alabilen, gerekirse bu uğurda son nefese kadar mücadele edecek bireyleriz. Partimiz bu şuur ve düşünce ile hareket ederek, milletin ve devletinin yanında yer alarak onurlu bir duruş sergilemiş ve sergilemeye de devam edecektir" dedi.
 
"Ben açıklanan yeni kabinenin milletimize ve devletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Torun, "Yeni kabinede Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanlığına Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan olmuştur. Duamız ve temennimiz odur ki, hayırlara vesile olmasıdır. Baktığımız zaman bu isimler içerisinde bizim partimizden kabinede yer alan hiç kimse yok. Hani derdimiz makamdı? Milliyetçi Hareket Partisi'nin amacını, hassasiyetlerini anlayacak kabiliyete sahip olmayan, partimiz ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli hakkında 'makam' iftirası atan, derdi vatan, millet, devlet olmayan bu güruhun ne yapmaya çalıştığını artık herkes görmüş ve öğrenmiştir. Genel Başkanımızda kayıtsız şartsız vatan ve millet için nelerin yapılabileceğini herkese göstermiştir" şeklinde konuştu.
 
Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun mahkemesini takip ettiklerini ifade eden Torun, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: "İzmir Bölge Adliye Mahkemesi, Ege Üniversitesi (EÜ) öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun katili Nurullah Semo'nun cinayet suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onadı, terör örgütü PKK üyeliğinden sanığa verilen 15 yıl hapis cezasını kaldırarak, Semo'ya 'Devletin birliğini ve ülkenin bütünlüğünü bozmak' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini kararlaştırdı. Hak yerini bulmuştur. Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu rahmet ve minnetle anmaya, adını sürekli diri tutmaya devam edeceğiz. Ben Çakıroğlu'na bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum"





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.