MHP İnegöl’den aday çıkartacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MHP İnegöl’den aday çıkartacak
02 Eki 2018 / Sal 12:33
/ 11.867 Kez Okundu
| |

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dışında her yerde, her seçim çevresinde, her büyükşehir, il, ilçe ve beldede adaylarımızı çıkartarak Mahalli İdareler Seçimlerine katılacağız" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dışında her yerde, her seçim çevresinde, her büyükşehir, il, ilçe ve beldede adaylarımızı çıkartarak Mahalli İdareler Seçimlerine katılacağız" dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimlerde AK Parti ile ittifak yapacağız açıklaması sonrası kulislerde MHP’nin AK Parti’nin güçlü olduğu İnegöl’de aday çıkarıp çıkartılmayacağı konuşuluyordu.
Geçtiğimiz hafta sonunda Kızılcahamam Patalya Otel’de milletvekilleri, MYK ve MDK üyelerinin katılımıyla düzenledikleri müşterek toplantının gayet başarılı geçtiğini söyleyen Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde takip ve temin edeceğimiz strateji ve politikalar görüşülmüş, kabulü sağlanmıştır. Tekraren ifade ediyorum ki, parti olarak belediye başkanlarımızı merkez yoklamasıyla belirleyeceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dışında her yerde, her seçim çevresinde, her büyükşehir, il, ilçe ve beldede adaylarımızı çıkartarak Mahalli İdareler Seçimlerine katılacağız. Mutlaka başaracağız, Allah’ın izniyle en iyi sonucu alacağız. Biz Cumhur İttifakı’na bağlıyız. Gevezelik yapan, hazımsızlık gösteren, alttan alta ittifakı tahribe yeltenen kibir yuvalarını, yoğurdum ekşi, peynirim küflü demeyen bedbahtları dikkate ve ciddiye almayacağız. İşimize bakacağız, önümüzdeki gündemlere kilitleneceğiz. Eğer sabrımızı taşırırlarsa, bize tepeden bakıp asap bozucu imalarına, edep dışı ifadelerine devam ederlerse unutmasınlar ki, biz de gafile söylenecek ne söz biter, ne de tepki diner. Cumhur İttifakı Cumhuriyet’in bekçisi, Türk milletinin ümididir. Üstelik beka, güvenlik ve istikrar temeline dayanmaktadır. Siyasetimizi müzmin ve mihnet içinde olduğunu sananların, partimizi muavenete muhtaç değerlendirenlerin aklına şaşar, kendi ayaklarına kurşun sıkmamalarını tavsiye ederim” açıklamasında bulundu. 

DEDİKODULAR SON BULDU

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin bu açıklamasının ardından MHP’nin İnegöl’den aday çıkartmayacağı dedikoduları da son bulmuş oldu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.