MHP’den dayanışma kahvaltısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MHP’den dayanışma kahvaltısı
21 May 2017 / Paz 16:40
/ 4.472 Kez Okundu
| |

MHP İlçe yönetimi tarafından dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıya partililer aileleri ile birlikte yoğun ilgi gösterdi.

Botanik Park'ta düzenlenen kahvaltıya parti üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kahvaltının ardından konuşan MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir şu ifadeleri kullandı; "

Türk Miliyetçiliği davasının değerli mensupları, atalarımızdan bağımsız aldığımız vatan topraklarını yarınlara bağımsız bırakabilmenin mücadelesini veren siz değerli vayanda sevdalıları önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen menfaatsizler, programımıza hoşgeldiniz,şeref verdiniz. Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığıın düzenlemiş olduığu 1071 üye katılımı ile birlik,beraberlik ve tanışma kahvaltısına, bu yoğun yağmur yağışına rağmen katılmanız bizleri onurlandırmıştır. Bizler siz değerli delegeasyonun teveccühü ile 26 Mart 2017 tarihinde namusunuz bildiğimiz bu kutlu davada sorumluluk üstelendik. Siz değerli parti mensuplarımızın, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin tertemiz evlatlarının katkıları ile Allah'ın izniyle kutsal davamızı en üst seviyelere taşıyacağız. 

Değerli dava arkadaşlarım gün her zaman olduğu gibi yine Türk Milliyetçiliği günüdür. Türk milletinin sesi olmak için çıktığımız bu yolda sizlerle beraber gönülleri fethetmeyi amaçlıyoruz. Artık gün doğmuş,şafak sökmüştür,tereddüt göstermeyeceğiz. Geçmişte bize ihtiyaç olan her anda ortaya çıkıp, sancağı hep birlikte göğe yükselttik.Çünkü biz Söğüt Ocağın'da Ertuğrul Gazi Olduk, Kosova'da Murat, İstanbul'da Fatih Sultah Mehmet Han olduk. Bizans burçlarında Üç Hilal'li sanccak, Erzurum'da Nene Hatun olduk, Kahraman Maraşta Sütçü İmam. İzmir'de Hastan Tahsin olduk, Ankara'da Mustafa Kemal Atatürk. Arif Nihat olduk al bayrakla dalgalandık, Necip Fazıl Olduk Sakarya ile şaha kalktık. Erol Güngör olduk davımıza taht kurduk, Başbuğ olup düştük gönüllere, şehit olduk düştük toprağa. Biz Türk Milliyetçiliğinin bu kutlu davanın İnegöl'de ki temsilcileri olarak, Türk Milleti'ni  düştüğü dar boğazdan kurtmak için her an hazırız,bununla ilgili çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Genelde tarihi şanla şerefle dolu Türk Milletini, yerelde değerli ilçe halkımızı düştüğü her türlü darboğazdan kurtarmalıyız,kurtaracağız. Fatih İstanbul'da bizancın zincirlerini nasıl açtı ise bizde İnegöl'de gerek Türk Milliyetçilerinin gerek İnegöl'de yaşayan vatandaşlarımızın etrafındaki zincirleri tek tek kıracağız. Ben tüm dava arkadaşlarıma inıyorum, hepinize güveniyorum. yoğun yağışa rağmen programa yoğun katılım gösteren 1071 üyemizin tamamına şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki yüce rabbim Türye'yi ve Büyük Türk Milletini karşıkısız ve menfaatsiz seven ve onun için çalışan değerli dava arkadaşlarımızı, Türk Milliyetçilerini muzaffer kılacağına yürekten inanıyorum."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.