MHP’den istifa edip İYİ Partili oldular

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MHP’den istifa edip İYİ Partili oldular
02 Şub 2018 / Cum 08:14
/ 16.357 Kez Okundu
| |

Meral Akşener Genel Başkanlığında il ve ilçelerde teşkilatlanma sürecini sürdüren İYİ Parti’ye İnegöl’den MHP meclis üyesi 5 kişi katıldı. MHP İnegöl Belediye Meclis Üyesi 5 üye için tören düzenlendi.

İki gün önce MHP İnegöl Teşkilatı üyeliğinden istifa eden İsmail Karaman, Enver Aybey, Regaip Korkmaz, İdris Hocaoğlu ve Rüveyde Buran, İYİ Parti saflarına geçti. Bu saf değiştirmeyle birlikte toplam 31 meclis üyesinin bulunduğu Belediye meclisinde MHP’den 3, AK partiden 23, İYİ Partiden ise 5 üyeyle toplantılar devam edecek.

BİZ HER GÜN DAHA İYİ OLUYORUZ

İYİ Parti İnegöl teşkilatında düzenlenen törende konuşan İlçe Başkanı Müfit Besler, “İstifalarını verip bu günden itibaren İyi Partimize katılan 5 meclis üyemiz var. İsmail Karaman, Enver Aybey, Regaip Korkmaz, İdris Hocaoğlu ve Rüveyde Buran bizi mecliste temsil edecekler. Biz her gün daha iyi oluyoruz.” Dedi.

SADECE PARTİMİZİN ADI DEĞİŞİYOR

İstifa edip İyi Partiye saflarına geçen 5 meclis üyesi adına konuşan İsmail Karaman, “4 yıldır mecliste görev yapıyoruz. 2014 yılındaki mahalli idari seçimlerinde birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımız da buradalar. Parti değiştiriyoruz gibi algılanıyor ama aslında büyük çoğunluğun olduğu yerdeyiz. Fikrimizi, zikrimizi asla değiştirmiyoruz, sadece partimizin adı değişiyor. Biz herkesin siyasi fikrine saygımız var. Bu bir gönül hareketi. Buradaki dostlarımızla birlikte olmak istedik. Çok yabancı bir yerde değiliz, dostlarımızın yanındayız. Bundan sonraki siyasi hayatımızı İYİ parti çatısı altında devam ettireceğiz. Bu bir gönül ayrılığı değil sadece adımlarımızı farklı yönde atmak istiyoruz.

İYİ PARTİNİN HAMLELERİNİ BU ARKADAŞLARIMIZ GERÇEKLEŞTİRECEKTİR

İyi Parti GİK üyesi Hasan Toktaş ise, “Kötü varsa iyi de var. Bu haraketin kuruluşunun temelinde aslında Türkiye’de alternatifsizliğe karşı, tek adam düzenine giden bu yapıyı bozmak adına, ülkeyi normal fabrika ayarlarına, demokratik parlamenter sistem adına hepimiz bir adım atıyoruz. Bu adımı atarken de en başta bizleri yüreklendiren, cesaretlendiren bir kadın olarak mevcut gidişata karşı dur diyebilen Meral Akşener’e güç vermek, destek vermek adına, inşallah 2019’da da Cumhurbaşkanı seçmek adına hep birlikte bir araya geldik. Her zaman ifade ediyoruz; çok değişik siyasi görüşten insanlar bir araya geldi. Bir araya gelmemizdeki temel sebep ülkemizdir. Bu ülke için bu gün hepimiz bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu gün partimize güç katan meclise üyelerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Yerel yönetimlerde İYİ partinin hamlelerini bu arkadaşlarımız gerçekleştirecektir.” Dedi.

Konuşmaların ardından partiye katılan 5 üyeye parti rozetleri takıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.