MHP’den topluca istifa ettiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MHP’den topluca istifa ettiler
21 Ağu 2017 / Pzt 23:26
/ 2.206 Kez Okundu
| |

İnegöl’de MHP’den istifa eden ve yeni parti çatısı altında bir araya gelmeye hazırlanan muhalifler ortak bir basın açıklaması düzenledi. Muhalifler adına konuyşan Müfit Besler, İnegöl ve Türkiye’de girecekleri seçimleri kazanmak istediklerini söyledi.

İnegöl'de MHP'den İstifa eden isimlerin bir araya geldiği toplantıda konuşan eski MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, "Bizleri yanlız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. 20 aydır devam eden MHP Genel Merkezi parti içi farklı düşünen bizlere yönelik ciddi anlamda baskı, ihraç ve disiplin süreci işletti. Uzun yıllardır inanarak hizmet ettiğimiz bir davada farklı düşündüğümüz için hak etmediğimiz sözlere ve uygulamalara maruz kaldık. Bu ahde vefasızlık değil midir?
Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkesş'e ne ihanet ettik, ne de MHP'ye zarar verdik. Çünkü MHP bizlerin yıllarca içinde bulunduğu bir harekettir. Dün olduğu gibi bundan sonrada MHP'nin kurumsal kimliğine, genel başkanına ve yöneticilerine hakareti doğru bulmayıp dik duruşumuz devam edecektir. İstifa eden bizlerde, saygı gösterdiğimiz için saygı gömeyi, hakaret etmediğimiz için hakaret edilmemesini bekliyoruz.
Bu güne kadar yaşadıklarımızdan, bizlerin MHP içinde siyaset yapma imkanımız kısıtlandığından ve ayrıl otu olarak görüldüğümüzden zorda olsa hayırlı bir karar vererek partimizden istifa etmiş bulunuyoruz.
Türk Milletinin sorunlarının yegane öncelikli çözüm noktası siyaset kurumlarıdır. Toplumsal meselelerimizin çözümü için bir zemin olarak görülen siyaset arenasında, yaşanan tıkanıklık ve buna bağlı olarak ortaya çıkan arayış, artık her kesimin bildiği bir gerçektir.


Kısırlaşan, alternatifsizleşen siyaset tablosunda, Türk Milleti tek adamlığa mahkum edilmektedir. Türkiye'nin siyasi görüntüsünde demokrasi, hürriyet, eşitlik, adalet, hakkaniyet ve liyakat yerine hanedanlık ve saray merkezli bir tek tip anlayışının hakim olduğu bir gerçektir.


Milletimizin beklentisi olarak ortaya çıkan değişimhareketi bu adaletsiz gidişattan memnun olmayan hapimizin  yeni bir umudu ve yeni bir gün doğumu haline gelmiştir.Memleket adına derdi olan herkesi yanımızda görmek istiyoruz" dedi.
Konuşma sonrası basın mensuplarının sorularına cevap veren Besler, "İstifalar devam edecek. Aramızda eski belediye başkanları da bulunuyor. Hedefimiz kuracağımız yeni parti ile Meral Akşener başkanlığında iktidar olmaktır. İnegöl'de de belediye seçimlerini kazanmak bizim hedefimizdir." ifadelerini kullandı.

inegolonline.com/ haber_diger/DSC_8755_640x424.jpg" />

inegolonline.com/ haber_diger/DSC_8758_640x424.jpg" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.