MHP’li meclis üyesinden çağrı, projeye biz talip olalım

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MHP’li meclis üyesinden çağrı, projeye biz talip olalım
#İnegöl | Haber Merkezi
08 May 2020 / Cum 12:36
/ 6.958 Kez Okundu
| |

MHP İnegöl Belediyesi Meclis Üyesi Mevlüt Akbay T3 Vakfının İBB ile deneyap projesini fesih etmesi durumunda, İnegöl Belediyesi olarak talip olunmasını İnegöl’de yeterli potansiyelin olduğunu ifade etti.

Türkiye'yi İHA'larla tanıştırarak, terörle mücadelede büyük bir üstünlük sağlatan Selçuk Bayraktar, daha önce bir çok kez açıklama yapmış ve kimseden bir kuruş bağış ve 1 m2 yer devir veya tahsis almadıklarını belirtmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı da, asliye hukuk mahkemesine gönderdiği yazıda, Deneyap protokolü kapsamında T3 vakfına herhangi bir ödeme yapılmadığı gibi, herhangi bir ödeme taahhünde de bulunmadıklarını belirtmişti.

Ancak, CHP Genel Başkan yardımcısı Veli Ağbaba, bir kez daha sostal medya hesabından, T3 vakfının belediyeden 41 trilyon para aldığını iddia etti.

FESİH EDECEĞİZ
Bayraktar bu kez İmamoğlu'na çağrıda bulunarak "Bu şahsın iftiralarını siz tekzip etmezseniz, Deneyap'lara ilişkin protokolü biz feshedeceğiz" dedi.

PROJEYE BİZ TALİP OLALIM
Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl Belediyesi Meclis Üyesi Mevlüt Akbay ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada projeye talip olduklarını ifade ederek “T3 Vakfı, İBB ile yapmış olduğu Deneyap Protokolü'nü fesh ederse projeye İnegöl Belediyesi olarak biz talip olalım. İnegöl'de bu potansiyel fazlasıyla mevcut.” Cümlelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.