Milletvekili Gürel’in eşi terfi etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milletvekili Gürel’in eşi terfi etti
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Ağu 2020 / Çar 13:09
/ 17.589 Kez Okundu
| |

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in Spor müdürlüğü bünyesinde basamakları çok hızlı yükselmesi kafalarda acaba İnegöl’e müdür olarak mı atanacak sorusunu getirdi.

İnegöl İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nde karate antrenörü olarak göre yapan AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in eşi Yakup Gürel geçtiğimiz Mayıs ayında alınan kararla Harmancık İlçe Gençlik Spor Müdürü olarak ataması yapıldı.
Vekil Gürel’in eşi Yakup Gürel Harmancık İlçe Spor Müdürlüğü görevinde 3 aylık kaldı. Başarı basamaklarını çok hızlı yükselen AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in eşi Yakup Gürel, Harmancık İlçe Spor Müdürlüğü görevinden, Bursa İl Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesinde şube müdürü olarak atandı.

İNEGÖL’DEN SORUMLU
Yakup Gürel son atamasının ardından, Bursa İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından İnegöl’e görevlendirildi. Gürel’in İnegöl’deki tesislerden sorumlu olduğu öğrenildi.

İNEGÖL’E MÜDÜR MÜ OLACAK?
Öte yandan Yakup Gürel’in bir anda ilçe müdürü olarak atanması, daha sonra şube müdürü olarak atanması ve İnegöl’e görevlendirilmesi kafalarda acaba İnegöl’e müdür olarak atanacak mı sorusunu getirdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.