Milletvekilinin önünde birbirlerine girdiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milletvekilinin önünde birbirlerine girdiler
13 Ara 2015 / Paz 17:24
/ 5.685 Kez Okundu
| |

Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde üzerinde AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in aracının önünde seyreden otomobil ile 2 motosiklet çarpıştı.

Organize Sanayi Bölgesi 1.cadde istikametinden metal sanayi istikametin gitmekte olan Gökhan Ulaşer idaresinde ki 16 PS 656 plakalı özel otomobil döneceği sırada aynı istikamette seyreden  Harun Dinç istikametinde ki 16 KNP 14 plakalı motosiklet ile sürücüsü belirlenemeyen 16 KMR 76 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yaralanan 16 KNP plakalı motosiklet sürücü Harun D. ve yolcu Tuncay Y. yaralandı. Yaralılar ilk müdahaleyi olay yerine ihbar üzerine çağırılan 112 acil servis ambulansı ekipleri yaptı. Yaralı daha sonra 112 acil servis ambulansı ile İnegöl  Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu,  şoförün ehliyetsiz ve yaşının küçük olduğu öğrenildi.

Diğer yandan kaza AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in aracının seyrettiği istikamette oldu. Acil servise emniyet ekiplerine   haber veren Şahin, kaza yerine gelen polislere de kaza anını anlattı.  


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.