Milli atlet Üzeyir Söylemez İnegöl’ün gururu oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milli atlet Üzeyir Söylemez İnegöl’ün gururu oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Kas 2019 / Pzt 14:42
/ 4.994 Kez Okundu
| |

İnegöllü milli atlet Üzeyir Söylemez dün gerçekleşen Avrasya Maraton’unda erkekler genel sıralamasında 8. oldu.

2020 yılında Japonya'nın başkenti Tokyo'da yapılacak olimpiyat oyunlarına katılmaya hak kazanan İnegöllü milli atlet Üzeyir Söylemez, olimpiyat oyunlarına iyi bir derece elde etmek için Kenya’da çalıştı.
Zorlu idmanlar güç depolayan Üzeyir Söylemez 90 günlük çalışmanın ardından dün İstanbul’da gerçekleşen Avrasya Maratonu’na katıldı.
41. Vadafone İstanbul Maratonu’nda 45 kilometre koşan İnegöllü Milli Atlet Üzeyir Söylemez elde ettiği 2:14:57’lik süre ile erkekler genel sıralamada 8. oldu.

Konu hakkında açıklamada bulunan milli atlet Üzeyir Söylemez “Kenya’da 3 ay zorlu bir hazırlık süreci geçirdim. Kenya’da kış döneminde yağmurla çamurla mücadele ettim. Bunların hiç biri engel değil, zaman zaman hastalıklarla zaman zamanda farklı konularla da mücadele ettim ve hesaplaşma gününde iyi mücadele ettiğimi düşünüyorum.  Herşey yolunda gitti ve gelimden geldiğini yaptığımı düşünüyorum, bana dua eden tüm dostlarıma selam oldun”

İLK 10’DA 4 TÜRK

Erkekler genel sıralamasında ilk 10 içinde 4 tane Türk sporcu yarışmacı yer aldı. O isimler şu şekilde ; 6.sıra Polat Kemboi Arıkan, 8.sıra  Üzeyir Söylemez, 9.sıra Yavuz Ağralı, 10.sıra Mestan Turhan


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.