Milli Kaleci Osmaniyespor’da

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milli Kaleci Osmaniyespor’da
09 Eyl 2017 / Cmt 10:46
/ 17.424 Kez Okundu
| |

Bursa 1.Amatör Ligde güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına devam eden Osmaniyespor, Bursaspor’un gelecek vadeden 18 Yaşındaki genç milli kalecisi Sabri Gündoğan’ı transfer etti.

Özgüveni ve ceza sahası hakimiyeti yüksek olan ve hedefinde Profesyonel Liglerde başarılı olmak ilkesi olan file bekçisi Osmaniyespor başarısı için ter dökecek

İnegölspor’da futbola başlayan, Bursaspor’da forma giyen ve 6 yıldır Bursaspor alt yaş grupları forması giyen, genç yaşında U14, U15, U16, U17 Milli formasını giyen Sabri Gündoğan, 2017-2018 sezonunda İnegöl Osmaniyespor forması giyecek.

Osmaniyespor Yönetim Kurulu üyesi Genel Kaptan Celal Şahin, "Önümüzdeki sezon özlediğimiz hedeflere varmak için çalışmalarımız devam ediyor. Milli takım kalesini koruyan genç kaleci olan Sabri Gündoğan’ıi aldık. Bu hedefler doğrultusunda transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bu anlaşma iki taraf içinde hayırlı olsun. Mevcut kadromuzdaki arkadaşlar ile de anlaşmaya devam ediyoruz. Onları da önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

İmza atan Milli Kaleci Sabri Gündoğan ise "Önümüzdeki sezon Osmaniyespor için elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağım. Transferim her iki taraf için hayırlı olsun" dedi.

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.