Milli piyangonun çıkmasına en çok o sevindi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Oca 2020 / Per 14:41
/ 13.448 Kez Okundu
| |

Milli Piyangonun kendisine çıktı şakasından sonra mağdur olan İsmail Çelik gerçek talihlinin ortaya çıkması sonrası üzerinden büyük yük kalktığını ifade ederek talihli parasını çatır çatır yesin dedi.

İnegöl’de arkadaşlarının şaka yapmak amacıyla sosyal medyadan Milli Piyango büyük ikramiyesinin kendisine çıktığını duyurduğu İsmail Çelik, zor anlar yaşadı. Telefonları saatlerce susmayan Çelik, psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

3 ÇOCUK SAHİBİNE ÇIKTI

Gerçek talihlinin bugün piyango idaresine giderek parasını alan henüz ismi açıklanmayan 3 çocuk babası inşaat işçisinin açıklanmasının ardından şaka kurbanı olan İsmail Çelik üzerinden büyük bir yük kalktığını söyledi.

TALİHLİ PARASINI ÇATIR ÇATIR YESİN

Şaka mağduru olan İsmail Çelik İnegöl Online’a yaptığı açıklamada “Üzerimden baya bir yük kalktı. Çok sayıda telefon aldım. Talihli parasını alarak beni baya büyük bir yükten kurtardı. Parasını güle güle harcasın. 2 arkadaşımın sosyal medya üzerinden yaptığı şaka beni çok zor duruma soktu. Telefonlarım hiç susmadı herkes aradı para sana çıktı dedi. Kimseyi bana para çıkmadığına inandıramadım. Talihli meydana çıktı bende bu yükten kurtuldum. Şimdi herkes paranın bana çıkmadığına inanmıştır.  Talihli beni bu dertten kurtardı parasını alarak. Ben bilet almadım nede bana para çıktı. Talihli parasını çatır çatır yesin.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.