Milli Servet İnegöl Sokaklarında Çürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milli Servet İnegöl Sokaklarında Çürüyor
06 Oca 2016 / Çar 21:37
/ 2.638 Kez Okundu
| |

İnegöl’de sokak aralarında terk edilmiş vaziyette bulunan onlarca araç bulunuyor. Milli servet, İnegöl sokaklarında böyle çürüyerek yok oluyor.

İnegöl’de özellikle eski yerleşim yerlerinin bulunduğu alanlarda terk edilmiş halde bulunan milli servet niteliğindeki hurda araçlar, sokak aralarında çürümeye yüz tuttu.

ÇEVRE KİRLİLİĞİNE DE SEBEP OLUYOR

Yıllardan bu yana unutulmuş, kullanılmaz hale gelen, sahipsiz ya da sahipleri tarafından boş alanlara bırakılan araçlar, kaderlerine terk edilmiş vaziyette bir köşede çürüyor. İnegöl’ün birçok bölgesinde rastlanan bu manzara, milli servetin yok olmasıyla birlikte çevre kirliliğine de sebep oluyor. Hurda araçların birçoğunun kapısı sökük, camları kırık, kaportaları paslanmış halde olması da tehlike arz ediyor.

Kullanım dışı kalmış araçların hurdaya çıkarılması durumunda geri dönüşüm yapılarak yeniden kazanılması gerekirken, araçların atıl şekle sokak aralarında kalması duyarlı vatandaşları da rahatsız ediyor. Araçların sadece görüntü kirliliği değil insan sağlığı açısından da sakıncalı olduğu ortada iken, hurda araçların zamanla haşerelerin barındığı yerler haline geldiği ifade ediliyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.