Milli Yıldız İnegöl’de

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milli Yıldız İnegöl’de
13 Haz 2016 / Pzt 17:03
/ 409 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyespor voleybol takımı, geçen yıl İBB forması giyen Türkiye 23 yaş altı milli takımı oyuncusu smaçör Salih Özdemir ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren İnegöl Belediyespor voleybol takımı, Türkiye 23 yaş altı milli takımının formasını giyen İstanbul Büyükşehir Belediye’nin smaçörü Salih Özdemir’le anlaştı. Aynı zamanda libero mevkiinde de oynayabilen genç oyuncu için bugün kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi. İmza törenine İnegöl Belediyespor Voleybol Şube Sorumluları Rıdvan Kocaağa ve Nuhi Solak ile Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Şehitoğlu katıldı.

İmza töreninde konuşan İnegöl Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Rıdvan Kocaağa, voleybol 1. Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor’da 2016-2017 sezonu öncesi transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek “Yeni bir arkadaşımızı daha transfer etmiş bulunuyoruz. Salih Özdemir arkadaşımız kendisi Malatyalı ve 1993 doğumlu. Smaçör ve libero mevkilerinde oynuyor. İstanbul Büyükşehir Belediye'nin oyuncusu ve aynı zamanda milli takımlarda görev yapan bir arkadaşımız. 2016-2017 sezonu için kendisiyle anlaşmış bulunmaktayız. İnşallah İnegöl Belediyespor için ve kendisi için elinden gelen tüm gayreti göstererek daha başarılı yerlere hep birlikte geleceğiz” dedi.

Belediyespor’un yeni transferi Salih Özdemir ise “İdealleri olan bir takıma geldim. Burada olduğum için mutluyum. İnşallah İnegöl Belediyespor’u en iyi yerlere taşımak için çalışacağız” diye konuştu.

Genç smaçör, konuşmaların ardından kendisini turuncu lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.