Minik Ayaklar Anaokulu Polis Haftasında Polislerimizle Birlikteydi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Minik Ayaklar Anaokulu Polis Haftasında Polislerimizle Birlikteydi
10 Nis 2018 / Sal 17:55
/ 1.976 Kez Okundu
| |

Minik Ayaklar Anaokulu öğrencileri kendi elleriyle hazırladıkları çelenki hediye etti. Polislerimize mesleklerini, neler yaptıklarını sordular. Karşılıklı sohbet ederek keyifli anlar geçirdiler.

 Minik Ayaklar Anaokulu Küçük Dahiler sınıfı öğrencileri Kutlama Etkinliği kapsamında 10 nisan 2018 saat 0 9.30 da Heykel Önünde yapılan programa katılan tek Anaokulu olarak büyük ilgi topladı. Gerek Protokol üyeleri Gerek polis teşkilatı mensupları gerekse katılım sağlayan halk çocuklara ilgi ve sevgiyle yaklaştı. Çocuklarımız, çok fazla polisi bir arada görmüş olmaktan büyük heyecan duydular. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması milli duygularını pekiştirdi. Polislerimizin Gününü kutlayan çocuklarımız polislerimize çeşitli sorular sordu.

Polislerimiz Minik Ayaklar Anaokulunu Ziyaret Etti

Emniyet ve Trafik polislerimiz çocuklarımızı Okulunda ziyaret etti. Çocuklarımız Polislerimizle birlikte olmaktan son derece keyif aldılar.

Minik Ayaklar Anaokulu Kurucusu Enerjin BALOĞLU “ yine hakkını vererek bir günü kutlamış olmanın onurunu yaşıyoruz. Herşeyden önemlisi çocuklarımız Polislerin korkulması gereken kişiler değil güvenle sığınabilecekleri kişiler olduğunu öğrendi. Buradan ailelere de sesleniyorum lütfen çocuklarınızı Polisle korkutmayın. Başları sıkıştığında ilk gördükleri Polise sığınmaları gerektiğini öğretin. İnegöl İlçe Emniyet Müdürümüz İlhami Araali’ye ve tüm ekibine sonsuz teşekkürler. Bizim için çok keyifli bir etkinlik oldu. Bu vesile ile tüm Polislerimizin gününü kutluyoruz. Varlıkları daim olsun…


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.