Mobiliyum kapanıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Nis 2020 / Paz 13:36
/ 18.826 Kez Okundu
| |

Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, yayınladığı basın açıklamasında 8 Nisan tarihinde Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapanacağını açıkladı.

Talha Timur Han yağtığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Covid 19 ile ilgili devletimizin almış olduğu kararlara ek olarak bu gün itibarı ile birçok büyükşehir ve Bursa ilimizde buna dahil olmak üzere şehirler arası geçiş yasağı 15 gün süre ile başlamış oldu. Bununla beraber her geçen gün test sayılarımızın da çoğalmasıyla beraber üzülerek de olsa vaka sayımızda da yükselmeler görüldüğünden ve gerek Bursa gerek İlçemiz İnegöl’ de covid 19 pozitif vakalarının da olması hasebiyle MOBİLİYUM AVM’mizi  08 Nisan/18 Nisan tarihi dahil olmak üzere kapalı olacağını sizlere üzülerek olsa bildirmek zorunda olduğumuzu; Ancak şehirler arası geçiş yasağının kalkması ve bu tarihlere kadar iyi haberler alırız ümidi ve aksi bir şekilde sokağa çıkma yasağı olmaması gibi iyi ihtimalleri de düşünerek daha önce aldığımız tedbirlerimizi biraz daha sıkılaştırarak 19 Nisan 2020 günü Pazar sabahı itibarı ile açmak istediğimizi,
 
Allah’ın izniyle de güzel haberler dahilinde de açacağımızı bugünden sizlere söylemek istiyoruz. Buradan da daha önce yaptığımız duyurulara istinaden görüşme yapma imkanı bulduğum mülk sahibi üyelerimize de kiracılarına göstermiş oldukları duyarlılıktan ve bugünlerde vicdan  muhasebesi yaparak, biz bize lazımız  diyerek  dayanışma içinde olduklarını görmek ve duymak bizleri mutlu etmiştir.
 
Buradan sizler aracılığıyla kendilerine yönetimim ve siz değerli kiracı mağaza işletenler adına teşekkür ediyor ve bu hassasiyeti gösteren tüm genel kurul üyelerimizin Bu iyi niyetli yaklaşımlarını ve hassasiyetlerini özellikle dikkate alacağımızı ve Bugüne kadar olduğu gibi  bundan sonrada daha fazla ve daima yanlarında olacağımızın da yönetim olarak sözünü buradan vermek istiyorum.
 
Tez zamanda sağlıklı, bereketli ve daha güçlü bir Türkiye daha güçlü bir İnegöl ve MOBİLİYUM AVM görmek ümidiyle sağlıcakla kalmanızı diliyorum."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.