Mobiliyum’a Sürpriz Ziyaretçiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mobiliyum’a Sürpriz Ziyaretçiler
22 Eki 2015 / Per 09:15
/ 1.286 Kez Okundu
| |

Türkiye’nin en büyük kapalı mobilya AVM’si Mobiliyum, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı öğrencilerini ağırladı.

17 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen ziyarette, Mobiliyum AVM Genel Müdürü Mustafa Çaltılı, Endüstriyel Tasarımcılar Ayşegül Yavuz , Can Aras ve Volkan Doğan, İnegöl Mobilyası, Mobilya Tasarımı ve Mobiliyum AVM hakkındaki bilgileri öğrencilerle paylaştılar.

İNEGÖL MOBİLYA İHRACATININ YÜZDE 75’İNİ KARŞILIYOR

Gün boyu süren ziyarette Mobiliyum AVM Genel Müdürü Mustafa Çaltılı, Endüstriyel Tasarım öğrencilerine Mobiliyum hakkında bilgiler vererek, tasarım ofisleri ve mağazaları gezdirdi. Çaltılı, öğrencilerle yaptığı görüşmede, “100 yıldır mobilyanın merkezi olmuş İnegöl’ün yeni değeri Mobiliyum’da, geleceğin tasarımcıları olarak siz değerli öğrencilerimizi ağırlamaktan onur duyuyoruz. Mobiliyum AVM’nin üretici üyeleri, Türkiye mobilya üretiminin yüzde 50’sini, İnegöl Mobilya İhracatı’nın yüzde 75’ini karşılıyor” dedi.

Mobiliyum’un 30 bin sektör çalışanıyla da mobilya endüstrisinin kalbi olan İnegöl’ü Dünyanın mobilya merkezi yapmak hedefi için atılmış önemli bir adım olduğuna da vurgu yapan Çaltılı, “Yatak odasından, oturma gruplarına, yemek odasından bebek odalarına, ofis mobilyasından mobilya aksesuarlarına varan geniş ürün yelpazesiyle mobilyaya dair her çeşit ürünü müşterisiyle buluşturan Mobiliyum AVM’de, dünya trendlerini yakından takip ederek İnegöl Mobilyasının tasarım anlayışını sürekli geliştirmek adına mimarların ve endüstriyel tasarımcıların kullanabileceği özel tasarım ofislerimizi kurduk” diye konuştu.

Mustafa Çaltılı ardından Endüstriyel tasarımcılar Ayşegül Yavuz, Can Aras ve Volkan Doğan mobilya tasarımı konusundaki deneyimlerini paylaşarak sektörün geleceği ile ilgili görüştü.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.