Mobilya alacak emekliye nakliye ve montaj bedava

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mobilya alacak emekliye nakliye ve montaj bedava
#İnegöl | İHA
30 Mar 2024 / Cmt 12:04
/ 8.808 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024 yılını ‘emekliler yılı’ ilan etmesiyle Bursa’nın İnegöl ilçesinde bulunan bir mobilya AVM'nin yönetimi emeklilere yönelik kampanya başlattıklarını duyurdu.

Türkiye genelinde düşük emekli maaşı nedeniyle emekliler zor günler geçirirken, firmalar ise emekliler üzerinden kampanya başlatmaya devam ediyor.

İnegöl'de bulunan Wobilimoda Mobilya AVM Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Beşiktepe, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024 yılını ‘emekliler yılı’ olarak ilan etti. Bizde burada 124 İnegöllü mobilyacı olarak bizde emeklilerimize destek olmak istedik. Hem emeklilerimize hem de onların çocuklarına bütçelerine uygun, esnek ödeme planı ve hediyelerimiz olacak. AVM’den alacakları ürünleri ayrıca ücretsiz nakliye ve kurulumunu gerçekleştireceğiz. Bu kampanyamızda öyle 2 veya 3 gün sürmeyecek. 2024 yılının sonuna kadar bütün emeklilerimizi kampanyadan yararlanması için bekliyoruz” dedi.

Bir evin bütün mobilya ihtiyacının bu AVM’den karşılanabileceğini belirten Beşiktepe, “Yatak odasından salonuna, yemek odasından mutfağına, oturma odasından aklınıza gelebilecek bütün mobilya ürünlerini bulmanız mümkün. Mescidinden oyun alanlarına, kafeteryasından dinlenme bölümlerine kadar konfor içerisinde alışverişin adresine herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

EMEKLİLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ
En düşük emekli maaşının 10 bin TL olması nedeniyle emekliler tepki gösterirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Temmuz ayında emekli maaşını masaya yatıracağı açıklamıştı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.