Mobilya Döşeme Kursu Açılıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mobilya Döşeme Kursu Açılıyor
 :
/ 764 Kez Okundu
| |

İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İŞKUR İnegöl Şubesi işbirliğinde 18-45 yaş arası bayanlara yönelik olarak mobilya döşeme dikim kursu açılıyor.

İnegöl HEM Müdürlüğü ve İŞKUR İnegöl Şubesi işbirliğiyle mobilya döşeme dikim elemanı kursu açılacak Yapılan protokolle 18-45 yaş arası bayanlara yönelik olarak hafta içi gündüzleri sabah ve öğle olmak üzere iki grupta toplam 40 kursiyer alınacak. Gelir getiren herhangi bir işte çalışmayanlar bizzat İŞKUR’a müracaat edecekler. Başvurular 28 Mart 2014 Cuma gününe kadar yapılacaktır. 31 Mart 2014 Pazartesi 14.00’da başvuranların katılımıyla kura çekilecek ve kurs 1 Nisan 2014 Salı günü kurs başlayacaktır.

 

HEM KURS ALACAKLAR HEM PARA KAZANACAKLAR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, “Merkez binamızda mevcut dikiş atölyesinden birisini 50 bin TL harcanarak mobilya döşeme dikiş atölyesine çevrilmişti. 2 yıl boyunca bu atölyede 9 kursta toplam 200 kursiyer öğrenci yetiştirildi. Bu kursiyerlerimiz çeşitli koltuk firmalarının bayan dikişçi ihtiyacını karşıladık. Meslek edinerek çalışmak isteyen bayanlara meslek ve iş buluyoruz. Aynı zamanda mobilya sektörünün kalifiyeli eleman ihtiyacına çözüm buluyoruz. Zaman zaman böyle İŞKUR ile işbirliği yaparak kursiyerlerden günlük 20 TL olarak para kazanmanın tadına varıyor. Çalışmaya karşı bir özenç sağlamış oluyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.