Mobilya festivali Ertuğrulgazi’de başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mobilya festivali Ertuğrulgazi’de başladı
#İnegöl | Haber Merkezi
10 Kas 2023 / Cum 17:08
/ 27.621 Kez Okundu
| |

İnegöl’de 18 gün boyunca sürecek olan Ertuğrulgazi Mobilya Festivali başladı.

Ertuğrulgazi mobilyacılar Caddesi derneği Başkanı Bahadır Bayraktar açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

9-26 Kasım tarihinde mobilya festivali gerçekleştiriyoruz. Açılışımıza hoş geldiniz. Caddemiz 80li yıllarında oluştu 90 li ve 2000li yıllarda revaç olmaya başladı. Caddemiz 2000li yıllardan sonra eskimeye başladı.  2017 yılında dernekleştik kurumsal kimlik kazandırdık. Daha sonra Alinur başkanımızı ziyaret ettik caddemize bir vizyon katmak istediğimizi söyledik. Caddemizin dönüşüm projesini hazırladık daha sonra Alinur Başkanımız büyükşehir başkanı olarak 2022 yılında burada çok güzel bir karar alarak örnek bir çalışma gerçekleştirdi. Alinur başkanımız buraya çok önem gösterdi. 45 kişilik bir komisyonla çalışma takvimi belirledik.  Geçen sene Nisan ayı fuarına yetiştirdik çok güzel oldu. 5 ay gibi süre zarfında dünyanın en güzel alışveriş caddesi haline geldi. Caddemiz bir nizami hal aldı. Destek veren başta Alinur başkanımıza esnaflarımıza çok teşekkür ederiz. 

2024 model mobilyalarınızı 2023 fiyatları ile görücüye çıktı. Çok güzel indirimlerimiz var herkesi caddemize bekliyoruz.
 
İnegöl Ticaret Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ise

Bu cadde mobilyacılarımız için önem arz ediyor. Bu cadde Türkiye'de mobilya sektöründe önemli bir merkez. Bu cadde son yıllarda modern bir hal aldı. Buraya katkı koyan büyükşehir ve İnegöl belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Festivalimiz sektörümüze hayırlı olsun

TİM başkan vekili Ahmet Güleç ise 
İnegöl Mobilyası çok uzun yollar aldı. Adet bazında dünya pazarında yüzde 20 kaybınız var. Marka ve tasarıma yatırım çok önem arz ediyor.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise;
Burası prestijli bir cadde oldu. Başta Alinur başkanıma ve ekibime teşekkür ediyorum. Şehrimizde çok daha prestijli cadde yapmamız lazım.  Mobilyanın hikayesi buradan yazılıyor. İnegöl her bütçeye uygun mobilya üretiyor. Bunu yapan esnaflarımıza teşekkür ediyorum. 

Bursa büyükşehir belediye başkanı Alinur Aktaş ise

Bugün bir farkındalık oluşturmak için indirim günleri adına mobilya festivali yapılıyor. Burası mobilya şehri bu şehir mobilya ile yatıyor mobilya ile kalkıyor. Caddede bir fiziki dönüşüm oldu cadde kültürü oluştu. Artık caddeyi bütün olarak düşünmemiz lazım.  Bu cadde için 25 milyon TL para harcadık. Bizleri güzel günler bekliyor bu durağanlık bitecek olası o günlere hazırlıklı olmak lazım. Bize düşen ne varsa ben ekip arkadaşlarım ile hazırım.

İnegöl Kaymakamı Eren Arslan ise

Mobilyaya dair herşey söylendi. Bu şehir 24 saat mobilyayı yaşıyor. Bizlerde sektörün gelişmesi için üzerimize düşen görevleri yapmaya gayret göstereceğiz. Bu festivalimiz ile sektörde hareketlilik olacak. Buraya katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.

Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde festivalin startı verildi.







Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.