Mobilya Kupası Maliye Milli Piyango’nun Oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mobilya Kupası Maliye Milli Piyango’nun Oldu
09 Eyl 2017 / Cmt 18:43
/ 5.540 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyespor tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlen Mobilya Kupası’nda şampiyon Maliye Milli Piyango oldu.

İnegöl Belediyespor’un ev sahipliğinde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Mobilya Kupası sona erdi. İnegöl Belediyespor ile birlikte Voleybol Efeler Liginin güçleri takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediye, Galatasaray ve Maliye Milli Piyango’nun katıldığı 4’lü turnuvada Maliye Milli Piyango şampiyon oldu. İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda düzenlenen kupa maçlarında Maliye Milli Piyango şampiyonluğa uzanırken, Galatasaray ikinci, İnegöl Belediyespor üçüncü olurken İstanbul Büyükşehir Belediye ise turnuvayı dördüncü tamamladı.


“HEYECANLI VE ADRENALİ YÜKSEK MAÇLARA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK”
Cumartesi günü Galatasaray ile Maliye Milli Piyango arasında oynanan karşılaşması sonrası, maçların oynandığı salonda kupa töreni gerçekleştirildi. Kupa töreninde konuşan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, 3’üncü Mobilya Kupası Voleybol Turnuvasına katılan takımlara teşekkür etti. Kupayı birinci bitiren Maliye Milli Piyango takımını tebrik eden Yiğit, “Öncelikle Belediye Başkanımız ve Belediyespor Kulübümüzün Başkanı Sayın Alinur Aktaş’ın selamlarını siz değerli oyuncularımıza ve voleybol severlere iletmek istiyorum. Mobilya Kupamızı bu sene 3. defa düzenliyoruz. Ve her sene üstüne koyarak daha da güzel bir organizasyona imza attığımızı düşünüyoruz. Bu sene de Mobilya Kupası maçlarımız heyecanlı ve adrenalini yüksek maçlara ev sahipliği yaptı” diye konuştu.

BİRİNCİ MALİYE MİLLİ PİYANGO
Voleybol tutkunlarının seyri yüksek maçlara şahitlik ettiğini belirten Yiğit, “Bizlere böylesi güzel müsabakaları yaşatan takımlarımıza huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Tabi ki her turnuvanın bir galibi olacak. Bu sene de Mobilya Kupasında birinciliği Maliye Milli Piyango takımı elde etti. Şehrimizin lokomotif gücü olan Mobilyayı öne çıkardığımız bu organizasyonumuza katılan tüm takımlarımıza şükranlarımızı sunar, 2017-2018 sezonunun en güzel şekilde geçmesini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.

MOBİLYADAN ÖZEL TASARIM KUPA
Konuşmanın ardından Başkan Yardımcısı Yiğit, Maliye Milli Piyango Voleybol takımına mobilyadan özel tasarlanan 1’incilik kupasını takdim etti. Galatasaray Voleybol takımına 2.'lik kupasını, İnegöl Belediyespor Genel Sekreteri Furkan Baştürk, İnegöl Belediyespor Voleybol takımına 3.'lük kupasını ise İnegöl Belediyespor voleyboldan sorumlu Başkan Yardımcısı Nuhi Solak takdim etti. Ayrıca Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Fatih Aydoğan tarafından Voleybol İl Temsilciliği adına Ali İhsan Gözü’ye de plaket takdim edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.