Mobilya sanayisi bu dedikodu ile çalkalanıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mobilya sanayisi bu dedikodu ile çalkalanıyor
15 Ağu 2018 / Çar 13:30
/ 14.935 Kez Okundu
| |

İnegöl’de bulunan birkaç tedarikçiye mali polis baskın yaptı dedikodusu asılsız çıktı.

Doların artışı sonrası ise birçok tedarikçi ürün vermeyi kesmiş ve üreticilerin tepkisine neden olmuştu.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan stok yapan firmalar için ihanet içerisinde olduğunu belirterek yaptırım gerçekleştireceklerini belirtmişti.
Krizi fırsata çevirerek stok yapan firmalar için açıklamalarda bulunan firmalara yaptırım olacak mı sorusuna cevap veren İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ “Muhakkak olacak. Sonuçta biz birbirimize kilit olmuş durumdayız. Hammadde üreticisi, tedarikçi, mamul üreticisi en küçüğünden en büyüğüne yıllardır ticaret yapıyor, birbirine katkı sağlayıp mücadele ediyor. Şimdi ufacık bir problemde, sıkıntıda aksi yönde karar alan kim olursa olsun bizim gözümüze başka türlü gözükecektir. Bu kaçınılmazdır. Bu ekonomik karardan ziyade ahlakî ve millî bir meseledir” ifadelerini kullanmıştı.

DEDİKODU YAYILDI

Yaşanan bu gelişmelerin ardından İnegöl’de tedarikçi firmalara mali polisin baskın yaptığı ve stok kontrolü yaptığı dedikodusu yayılmaya başlandı.

DEDİKODULAR ASILSIZ ÇIKTI

Yaşanan bu gelişmeler sonrası yaptığımız araştırmada, hiçbir resmi kurumun söz konusu ile alakalı firmalar ile alakalı çalışma yapmadığı ortaya çıktı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.