Mobilya sanayisinde geri dönüşüm sıkıntısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mobilya sanayisinde geri dönüşüm sıkıntısı
17 Nis 2018 / Sal 12:52
/ 4.497 Kez Okundu
| |

Mobilya Sanayisinde geri dönüşüm firmasının atıkları zamanında almamasından dolayı üreticiler sıkıntı yaşıyor.

Whatsapp haber hattımıza ulaşan Onur Suruk isimli takipçimiz, mobilya sanayisinde bulunan katı atıkların zamanında alınmaması nedeni ile sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.

Sanayi atıklarını yakmak istemediklerini ifade eden Onur Suruk “Mobilya atıklarını alması gereken geri dönüşün firması atıkları almamasından dolayı iş yerimiz atık deposuna dönüştü. Bundan dolayı üretimde de sıkıntı yaşıyoruz. Mobilya atıklarını yakmak yasak ama firmanın atıkları almamasından dolayı konteynerlar doldu taştı. Atıklardan dolayı üretimde de sıkıntı yaşıyoruz. İş güvenliğinde sıkıntı yaşıyoruz. Mahmudiye Mahallesi Gazcılar Caddesi üzerindeki konteynerlar doldu taştı”  İfadelerini kullandı.

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE

Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN

Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun .


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.